Радина Кърджилова запали война в театралната гилдия!

Радина Кърджилова запали война в театралната гилдия!
5 (100%) 3 votes

Радина Кърджилова си навлече неодобрението на колегите си непосредствено преди раждането.

Бременната от секссимвола на родния театър Деян Донков – Радина Кърджилова, се ползва с нечувани привилегии в театралните среди у нас. Така както всички й се радваха, че скоро ще бъде родител за първи път, сега повечето й колежки я гледат пренебрежително и със завист, узна kliuki.bg.

Радина и Деян ще станат родители съвсем скоро

Радина и Деян ще станат родители съвсем скоро

Причината е отпускът по майчинство на актрисата и бъдеща родилка. Тя ще се възползва от полагащите й се 45 дни преди раждането и последното представление с нейно участие ще бъде тази седмица, на Лазаровден. От Цветница Радина Кърджилова е свободна и изживее на спокойствие последните дни на бременността. Очаква се първата й рожба дойде на бял свят в края на май или в началото на юни.

Дотук нищо необичайно. Прецедент в родния театър обаче е решението да се свалят всички постановки с участието на актриса в майчинство, докато тя не се завърне на сцената. С такава привилегия обаче ще се ползва Радина Кърджилова. Тя е щатен актьор в театър „Българска армия“, който отдавна махна от афиша си представлението „Ромео и Жулиета“, в което тя си партнира с Явор Бахаров. То бе едно от най-гледаните и театърът ще търпи загуби, пише vsekiden.com.

По настояване на ръководството се спират и „Декамерон“ и „Йерма“, където също участва любимата на Деян Донков. Те няма да се играят без звездата си Радина, която може да реши да се върне и след пълния срок на майчинството, който е две години. Това решение настроило негативно повечето й колеги, които недоумяват с какво е толкова специална, че да не може да й се намери заместничка.

Дори бившата съпруга на „Дон Жуан“-а на Народния театър Анастасия Ингилизова, която учудващо се сближи с Радина Кърджилова, сега се включва във вълната на неодобрение, защото тя не се е ползвала с подобни привилегии, която е била бременна с първородния син на Донков.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар