Мария изви ръцете на Гущеров! (Милионерът съсипан след гаврата)

0

Мария извива ръцете на Християн Гущеров

Мария все повече се настройвала срещу пухкавия си съпруг и искала невъзможни неща. Миньончето на поп фолка е известна отдавна с неутолимия си апетит към материални благинки, по последното й желание буквално „разби мрака”. Задоволяването на прищявките й глезотиите, които й поднася благоверния й вече не били достатъчни. Затова заралийката си поискала милиони от богатия си съпруг. Според нея било вече време да получи на свое име някоя апетитна суми от богатството на фамилията, пише Ретро.

Наскоро блесна истината, че Мария е собственик на някои от големите фирми на семейството. През нощта певицата се вихри по барове и чалготеки, а денем се изживява като бизнес дама. Но и това не удоволетворявало тщестлавието й. Чалга звездата била на мнение, че е дошло време да тури ръка на няколко милиона от имането на съпруга си.

Консултанската му фирма „Гущеров и син” била сред най-големите от бранша у нас и тя давала основните приходи. Фамилията кътала около десет-петнадесет милиона и Мара Отварачката искала поне една трета от тях директно да отидат в личните й спестявания, разкриват запознати. Християн Гущеров се дърпал и не искал така с лека ръка да отстъпи толкова пари на жена си. Мария обаче му поставила ултиматум.

Тя го заплашила, че ако не й прехвърли каквото иска, ще разкрие пред държавните институции някои от фирмените тайни и също как укрива данъци. За да си държи устата затворена, Християн Гущеров се чудел по какъв начин да й угоди. Сега обаче поп фолк дивата буквално му извивала ръцете и милионера не знаел как да постъпи.

Мария иска милионите на Гущеров
Мария иска милионите на Гущеров

Колежки на Мара Отварачката завистливо подмятали, че всичко, което си изкарвала по участия отивало за нея. С парите си купувала чанти, дрехи, костюми, процедури и се глезела. Дори се изтарикатила и грижата за дъщеря й Марая също прехвърлила на семейната ясла.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.