Шок: Мариана Попова отврати всички с това разкритие за Жана Бергендорф! (истината ще ви разтърси)

Шок: Мариана Попова отврати всички с това разкритие за Жана Бергендорф! (истината ще ви разтърси)
4.5 (90%) 4 votes

Мариана Попова не издържа и разкри истината за колежката си Жана Бергендорф!

Скандалната певица Жана Бергендорф бе арестувана вчера за втори път, след като предизвика лека катастрофа след употреба на забранени вещества. Скандалът е чутовен, защото този път полицията официално потвърди, че победителката в Х Фактор е била надрусана.

Коментарите относно ареста на любимката на Маги Халваджиян заваляха като из ведро, а колегите й не останаха по-назад. Най-силни бяха думите на Мариана Попова, която нарече Жана „нашмъркана свиня“.

Мариана Попова

Мариана Попова изригна срещу Жана Бергендорф и не може да повярва как си е позволила подобно падение

„Не мога да проумея как някой може да направи това. Да ти даде животът повече от това, което реално заслужаваш, да ти вярват подрастващите и много други хора, да имаш претенции за ниво и класа, а да шмъркаш като свиня. Не е нормално и никога няма да го приема за такова. Не мога да разбера в какъв свят живея“, разгневи се гласовитата певица.

Източници, близки до Мариана Попова разкриха, че тя още от началото не харесвала Жана Бергендорф, защото усещала в нея нещо нередно и най-вече, че се е превърнала в идол и пример за подражание на тийнейджърите, без изобщо да го заслужава.

„Мариана Попова е класи над Бергендорф и то не само като дама и като човек, а и като изпълнител. Какво толкова я прехвалиха тази червенокосата?! Вдигнаха й акциите до небесата, а гласът й не е кой знае какво. Само й навириха носа и я оставиха да смята, че може да прави, каквото си поиска. Ето докъде се стигна“, коментират хора от музикалните среди в столицата.

Самата Жана е заявила, че този път ще поеме отговорност и ще приеме всички последици от скандалния арест. Нищо чудно и да се съгласи на лечение, или да отиде в комуна, разкриват източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар