Кошмар: Състоянието на Райна ужаси близките й! (разкритията ще ви шокират)

Кошмар: Състоянието на Райна ужаси близките й! (разкритията ще ви шокират)
3.7 (73.33%) 3 votes

Райна и случилото се с нея ужаси близките й хора!

Пилето на фолка – чаровната Райна силно изплаши и дори ужаси близките си с неочаквания инцидент, който претърпя. Певицата припадна насред улицата в родния си град Сандански преди броени дни. За щастие, Райна не е била сама в този момент, а с приятелки, които са й помогнали и извикали спешна помощ.

За късмет на семейството й се оказало, че сладураната е получила припадъка вследствие на високите температури. Кръвното й налягане рязко спаднало, границите се доближили и хубавицата колабирала. Проблемът обаче е, че това й се е случвало и друг път, разкриват близки до нея източници.

Райна

Райна припадна в родния си град Сандански, пред очите на свои приятелки. Близките й в шок от ужаса

„Райна много изплаши всички, защото подобни припадъци не са нормални за толкова млад човек. Да, вярно е, че ниското кръвно не е така опасно като високото, но пак може да даде сериозен проблем. Ами ако тя беше сама и беше й се случило, докато пресича улиците например?! Не искаме и да си помислим какво може да се случи“, разтревожени са източниците.

Родителите на Райна моментално й наредили да тръгва към поликлиниката, за да си направи пълни кръвни изследвания, но след като се пооцъферила, инатата македонка категорично отказала да ходи да я бодат.

Райна изпитвала ужас от игли и инжекции, като поради тази причина от няколко години не се била подлагала на профилактични прегледи. В този случай също отказала и заявила, че ще се оправи и всичко ще й мине като грабне куфарите и се отправи на поредното си пътешествие.

Зевзеци от Сандански пък я бъзикат, че е крайно време вече не да пътува, а да си намери мъж, който да я обича и прави щастлива. Само един такъв мачо щял да й нормализира кръвното, че дори и чат пат да й го вдига до тавана.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар: Състоянието на Райна ужаси близките й! (разкритията ще ви шокират)”

  1. Кристина

    апр. 22. 2016

    Това е кошмарно. Ужасно.

Добавете коментар