Саня Армутлиева в несвяст след това разкритие, решението й е фатално! (истината потресе всички)

Саня Армутлиева в несвяст след това разкритие, решението й е фатално! (истината потресе всички)
4.8 (95%) 4 votes

Саня Армутлиева е извън кожата си от ярост и срам, но дали не прибърза с решението си?!

Чаровната и стилна шефка на Вирджиния Рекърдс Саня Армутлиева не може да се побере в кожата си след кошмарното разкритие, което направи. Шокът, в който изпадна, я накара да вземе спешни мерки и драстично решение. Което обаче може да се окаже фатално.

Саня Армутлиева едва не изпочупила всичко около себе си след вчерашния повторен скандал с Жана Бергендорф, която е лицето на музикалната й компания към момента. Предния път певицата упорито отричаше да има взимане-даване със забранени вещества, но този път бе хваната с положителна проба директно от полицията.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева взе драстично и може би фатално решение в гнева си

Тази истина е страшен удар за Саня Армутлиева, чиято компания живее и прогресира единствено благодарение на доброто си име и изпълнители. Скандалът с Бергендорф обаче заплашва да срине всичко, за което Саня се е борила с години, разкриват близки до чаровната къдрокоска.

В беса си, още вчера Саня Армутлиева привикала при себе си Жана Бергендорф и двете се затворили в кабинета й. Разговорът или по-скоро скандалът продължил около час като всички служители чували неистовите крясъци на шефката си.

Саня скочила срещу Жана и й поставила ултиматум – или отива в комуна да се лекува, или ще й разкаже играта тотално. Певицата нямала друг избор, освен да се съгласи, но изобщо не подозирала, че нещата не спират дотук.

„Саня не иска подобни хора в компанията си. Затова реши да прекрати договора на Жана Бергендорф в момента, в който постъпи в комуната. Вярно е, че решението й е драстично. Не знаем дали го взе в пристъп на гняв и после ще размисли, или това е последната й дума. Лошото е само, че ако наистина изгони Жана, за нея това може да се окаже фатално и да затъне още повече в порока си“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар