Жени Калканджиева: С този крем „изтривате” 20 години от лицето си

Жени Калканджиева: С този крем „изтривате” 20 години от лицето си
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева не може да не й се признае хъса за работа

Жени Калканджиева не спира, а стартира нов бизнес. Из публичното пространство циркулираха какви ли не слухове за пълния банкрут на шестата по хубост в света. Бившата Мис България обаче отново е във вихъра си, заредена с енергия и готова да експериментира в съвсем нов бизнес. Година и половина жената на неудачника Тачо разработва собствена марка натурални продукти за лице и тяло. Козметиката за напористата манекенка била нейна мечта от миналото, която сега успяла да осъществи. Свежестта на лицето си поддържала с маска от кисело мляко и счукан в него аспирин,пише „Всеки ден”.

Тя го презентира за първи път в студиото на „На кафе” при Гала и вече е готова да го разпространи по пазара. Жени Калканджиева е инвестирала последните си четиридесет бона в начинанието си и се надява дамите да го харесат, и да си го купуват. „В моята козметика съм използвала само натурални продукти от природата.

Най-големия хит в него е хайвер от охлюви. С крема задължително „изтривате” 20 години от лицето си”, разкри тайната на продукта си красавицата пред Гала.
Всеизвестно е, че Жени Калканджиева е любител на естествени продукти. Тя изпитва възхищение към натуралните вещества и изпитва неистова омраза към пластичната хирургия. Шефката на модна агенция „Визаж” винаги е подчертавала, че ненавижда различните консерванти, както и всякакви изкуствени неща, които поддържат красотата по лицето и тялото.

Освен с разработката на крема си тя е решила да се пробва и като стилистка. Хубавицата ще съветва ВИП персони как да съчетават облекло и аксесоарите към него, както и собственици на модни марки.

Жени Калканджиева стартира нов бизнес

Жени Калканджиева стартира нов бизнес

Всичко това Жени Калканджиева ще го върши срещу не особено високи хонорари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жени Калканджиева: С този крем „изтривате” 20 години от лицето си”

  1. chovek

    апр. 24. 2016

    Mмм даaaaa, ако го нанесете преди посещението си при пластичния хирург, може и да свалите 20 години 🙂

Добавете коментар