Виж кой печели „Звездни стажанти“! (Силно замириса на задкулисни игри)

Виж кой печели „Звездни стажанти“! (Силно замириса на задкулисни игри)
3.8 (76%) 5 votes

Вече е ясно кой ще спечели Звездни стажанти, преди края на шоуто

Издадоха кой ще е първият победител в шоуто по Нова телевизия Звездни стажанти. В него ВИП-персони изпълняват различни задачи, разделени на два отбора и всеки, който победи в мисията, получава определена сума за благотворителните си каузи.

Шефът на импровизираната фирма е бизнесмена Стефан Шарлопов. Милионерът следи за изпълнението на задачата и всеки един от отбора, който падне и не се справи със заданието, го чака отстраняване на някой от неговите съиграчи. Досега са минали шест лайфа, като повече победи са пожънали „Отборът” на мъжете, пише „Всеки ден“.

Според източници вече се знае кой ще е звезден стажант №1 и това е 100 кила. Феновете тотално ще се изкефят, ако любимия им хип хоп изпълнител спечели формата. Други подозират отново задкулисна игра. Защото още със старта на шоуто Стефан Шарлопов харесал рапъра, както и неговите мотиви да участва.

Той бил изненадан от работоспособността на израсналия в бедния квартал „Аспарухово” във Варна млад ром Явор Димитров Янакиев, по-известен като 100 кила, както от неговата креативност и бърза мисъл. Бизнесменът по-късно се очаровал и от мениджърските му умения, както и от начина му да увлича останалите и да дава на всеки участник такава задача, каквато може да изпълни.

А след като разбрал за какво иска да даде парите, които печели във формата, това било капката Стефан Шарлопов да сподели пред най-близките си приятели, че си е харесал 100 кила за победител. „Това не намирисва ли на предварителна договорка и отново задкулисни игри”, негодували очевидци.

Все пак босът се колебаел да даде първото място в „Звездни стажанти” на него или на Тити Папазов.

Ясно е кой печели шоуто "Звездни стажанти"!

Ясно е кой печели шоуто „Звездни стажанти“!

Екс треньорът на националния отбор по баскетбол му бил изключително симпатичен, но го дразнело, че много бързо леел сълзи. Не харесвал такъв тип ревливи мъже, затова везната накланяла категорично към Килата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар