Защо отборът на жените в „Звездни стажанти“ все губи

Защо отборът на жените в „Звездни стажанти“ все губи
4.3 (86.67%) 3 votes

Защо отборът на жените в много гледаното в момента шоу „Звездни стажанти“ в ефира на Нова ТВ все губи? Въпреки възможностите и нелошите си идеи, момичетата са все по-неорганизирани и много конфронтирани помежду си.

Рут колева е доста властно и не много възпитано младо момиче с много амбиция

Рут Колева е доста властно и неного възпитано младо момиче с много амбиция, шоуто „Звездни стажанти“ го доказа

Въпреки че идеите на мъжкия отбор са доста семпли и определено липсва оригиналното мислене в отбора им, момчетата умеят да се забавляват и да приемат състезанието като вид игра, в което те не само искат да спечелят, но и да успеят да създадат нещо забавно като продукт. Това си пролича особено силно през последната седмица, при правенето на клип, който да се споделя по интернет – форумите и социалните мрежи.

Докато момичетата имат и доста нетрадиционно и на моменти по-професионално изпълнени задачи, атмосферата около тях е винаги напрегната, стегната и доста недружелюбна среда. Затова и често конфликтите пречат на трезвата им професионална преценка. Да добавим, че момичетата не само не се харесват, а дори не правят опит да се разберат, ако имат проблеми. Особено силна е разликата в поколенията и в отношенията при тях.

Разривът между Албена Вулева и Рут Колева от едната страна и Мартина Вачкова от другата, които са по-възрастни, е огромен. Младите таланти като Рут Колева се опитват агресивно да наложат своето мислене, но пък често идеите им са не дотам добри. Така в спорове те губят ценното си време, докато накрая не представят на отговорния за решението човек един незавършен продукт. Това доведе накрая до уволнението и на Камелия Воче.

Все пак в предаването са събрани известен брои популярни лица, но пък трудността в характерите може би би се преодоляла с доза хумор. Нещо, което явно мъжете имат в повече в този конкретен пример, коментира и изданието ни Kliuki.bg. Очакваме следващите задачи и развитието на двата екипа!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Защо отборът на жените в „Звездни стажанти“ все губи”

  1. Даниела

    апр. 25. 2016

    Бе тази докога ще ни я навирате в очите.Това ,че е дете на великия Григор Вачков нищо не означава.Тя какво е направила .Стига с това на кого е дете.Махнете я от екрана ,че ни втръсна.Нищо не става.Комедийна актриса?.

Добавете коментар