Силиконовите грешки, разказани от първо лице!

Силиконовите грешки, разказани от първо лице!
3 (60%) 3 votes

Мариана Маринова разказа от първо лице за хубавите и лошите страни на пластичните операции и за използването на силиконово олио, хеурон, както и всякакви други импланти и синтетични материали.

Мариана Маринова е образована, но е една от жертвите на пластичната хирургия, тя харесва тялото си, но знае цената на тези интервенции и всичките опасности

Мариана Маринова е образована, но е една от жертвите на пластичната хирургия, тя харесва тялото си, но знае цената на тези интервенции и всичките опасности

Тя първо е опитала от много различни видове интервенции, а освен това може спокойно да споделя какви са положителните и отрицателните страни на това да се подложиш на естетична хирургия.

Мариана Маринова е организатор на конкурса „Мис Силикон“, освен това тя е достатъчно преживяла, за да може реално да сподели опита си с много други млади момичета. В предаването „На кафе“ с Гала Мариана Маринова споделя, че днес харесва фигурата си, живеейки години наред във Венецуела, където пластичните операции са твърде често срещани. Там много момичета са с доста тежки поражения върху здравето си, в желанието си да бъдат все по-привлекателни.

Днес Мариана Маринова предлага на младите момичета и на всичките си познати да спортуват повече и да се хранят полезно и здравословно, за да постигнат добър ефект върху тялото си, вместо да прибягват до толкова трудни и необратими интервенции, които носят след себе си опасни понякога последици.

Здравето е най-важно, затова всяко нещо трябва да бъде премерено, а и освен това всяко нещо, което изглежда много неестествено, буди отрицателно впечатление, а не токова привлекателност, коментира и Kliuki.bg.

Все пак достъпността на естетичната хирургия в наши дни предизвиква вниманието на много хора и е истинско изкушение, все пак почти всеки иска да промени нещо в себе си. Нека обаче не забравяме, че не е хубаво да става за сметка на  нашето здраве.

Истината е, че в Латинска Америка и в Азия има много места, където контролът върху прилагането на тези разкрасителни операции е доста слаб, докато при нас в Европа все още мнозинството лекари внимават, когато се захващат с такива интервенции и не правят излишни процедури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Силиконовите грешки, разказани от първо лице!”

  1. sasko

    апр. 25. 2016

    groznoto pate

Добавете коментар