Андрей и Ерна бесни: Виж какви ги върши Йоанна във Варна!

0

Йоанна Слабакова се вихри в морската ни столица, докато родителите ѝ ѝ пращат пари!

Йоанна Слабакова успява дори от Варна да вбесява Андрей и Ернестина
Йоанна Слабакова успява дори от Варна да вбесява Андрей и Ернестина

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова са останали бесни, след като узнали, че щерка им Йоанна почти не се вясвала на лекции в Медицинския на Варна. Девойката е в първи курс и след успешния първия семестър се заблудила, че ще ѝ бъде лесно, което я тласнало да му отпусне края. Тя била забелязвана почти всяка вечер по варненските дискотеки и по цели дни купонясвала, научи Kliuki.bg.

Върхът за Ерна и Андрей дошъл, когато те научили от свои приятели на морето, че Йоанна сменяла всяка седмица мъжете в живота си и се била отдала на безразборни лудории в това отношение. Родителите ѝ искали да си намери сериозен приятел и да бъде само с него, но младата студентка се възползвала докрай от това, че живее сама.

Разбира се, случващото се с Йоанна Слабакова е често срещано явление при много новоизлюпени студенти. Красивата девойка именно затова решила да следва извън София. Тя имала желание да изпита изцяло тръпката и удоволствието от студентския живот.

Самите Андрей и Ернестина винаги са били купонджии и също са прекарали диво студентство. Затова те можели да влязат в положението на щерка си, но ги притеснявало единствено това, че тя може да бъде скъсана на предстоящата сесия, което пък би могло да предизвика прекъсването ѝ.

В момента положението на Йоанна Слабакова в университета не било никак розово. Доста от преподавателите изобщо не я знаели дори по физиономия, тъй като тя не посещавала редовно лекции. Това от своя страна можело да доведе до лоши оценки на изпитите, разкриват нейни състуденти.

„Знаем коя е, но не сме я виждали досега на лекции. Трябва да ходи по-често, защото иначе рискува много на изпитите.“ – споделят студенти от Медицинския на Варна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.