Дичо е съсипан: Карина му удари звучен шамар, краят идва

Дичо е съсипан: Карина му удари звучен шамар, краят идва
5 (100%) 1 vote

Дичо накара Карина да прибегне до много крайни действия, семейството е пред разпад!

Дичо е напът сам да закопае връзката си Карина

Дичо е напът сам да закопае връзката си с Карина

Бившият вокалист на „Д 2“ се намира в много сложно положение, защото жена му Карина сериозно му е поставила ултиматум. Близки до двойката издават, че хубавицата вече не издържала на пиянските запои на мъжа си. Дичо почти всяка вечер бил на градус, а това се отразявало зле най-вече на задълженията му като баща, научи Kliuki.bg.

„Когато е пиян, няма как да се грижи за малката Ариел. Нещо стана с този човек, летеше в облаците след раждането на детето, а сега сякаш пие от мъка.“ – шушукат познатите на певеца.

Както в. „Уикенд“ писа, тази мъка била свързана с професионални проблеми. Самостоятелната кариера на Дичо никак не вървяла и напоследък той имал много сериозни финансови трудности. Участията му от месеци били доста спаднали, а причината не се знае. Разходите му пък непрестанно се покачвали, понеже грижите по Ариел изисквали много пари.

Така Дичо намерил утеха в чашката, но това започва да му излиза скъпо. Карина се вбесила толкова много от постоянното му пиянство, че го заплашила с раздяла. Тя му поставила жесток ултиматум, който гласял, че трябва да спре с алкохола моментално, защото иначе щяла да се изнесе с детето им.

Карина била бясна на Дичо най-вече защото той бил този, който я накарал да си имат дете, а сега само тя се грижела за малката. Певецът е с доста по-напреднал биологичен часовник и държеше на всяка цена да стане татко в скоро време. Карина се яви неговият спасителен бряг, но сега я разочарова.

Интересното е, че през първите месеци на бащинството си Дичо се държеше като примерен татко и мъж от мечтите на Карина, но явно чашката му е повлияла в това отношение. Все пак близките им се надявали те да останат заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар