Щастлива седмица за кралската фамилия на Англия

Щастлива седмица за кралската фамилия на Англия
5 (100%) 2 votes

Щастлива седмица се получи в кралската фамилия! Освен че кралица Елизабет Втора чества своя почетен юбилей и стана на внушителните 90 години, тя също така отпразнува празника си с големи почести и получи поздравления от цял свят, но големите тържества предстоят след месец, както бе предвидено и организирано година преди това.

Елзиабет Втора е родена на датата 21.04.1926 г. Тя е по-голямата щерка в семейството на крал Джордж Четвърти и съпругата му Елизабет Боуз.

Има четири деца, тя е най-често пътуващият монарх, посетила е около 120 страни по света в годините на управлението си. Кралицата има няколко специални привилегии, единствено тя ги притежава, има доживотен имунитет, празнува рождения си ден два пъти всяка година – април и юни, когато е коронясана преди повече от 40 години. Може да пътува по света без да представя паспорта си, няма нужда да има и шофьорска книжка, освен това си има собствен банкомат и притежава лебедите в Темза.

Изобщо прекрасно е да си монарх и то кралица в Англия, имайки предвид че са останали 10 монархии в Европа, наистина е голяма чест да се родиш там.

Една неофициална среща на Обама и Кралската фамилия

Една неофициална среща на семейство Обама и кралската фамилия в дома им в Англия

Освен това преди дни американският президент и неговата съпруга посетиха други членове на английското кралско семейство – Кейт, Уилям и Хари бяха удостоени с вниманието на Мишел и Барак Обама. Те бяха на неофициална визита в Англия, а на срещата присъстваха и медии. Най-приятната компания се оказа малкият принц Джордж, който поздрави гостите по пижама и детски бял халат, което зарадва всички в залата, коментира и изданието „Ева“.

Най-харесвания гост на срещата, младият принц Джордж

Най-харесваният гост на срещата, младият принц Джордж, който се появи по халат и пижами

Малкото детенце развълнува Обама, идвайки лично да си каже „здравей“ с президента на САЩ. Разбира се, без да знае кой е въпросният чичко, коментира и екипът на изданието Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар