Сензация: Виж къде и как папараци спипаха Слави Трифонов! (подробности + снимки)

Сензация: Виж къде и как папараци спипаха Слави Трифонов! (подробности + снимки)
4 (80%) 3 votes

Слави Трифонов за пореден път показа, че е баровец номер едно в страната!

Най-голямата звезда у нас – Слави Трифонов определено има защо да бъде наречен така. Шоуменът беше разкрит от папараци как пръска по минимум хилядарка за една вечеря в най-елитните ресторанти в столицата.

Въпреки звездния си статус Слави Трифонов досега не е счел за необходимо да си наеме личен готвач, който да се грижи за здравословното му хранене. Това най-вероятно се дължи на натоварения му работен график и невъзможността да се прибира у дома за обед или вечеря.

Слави Трифонов

Слави Трифонов редовно хвърля повече от хилядарка за вечерята си в хотел Маринела

Затова пък главните готвачи в ресторанта на хотел „Маринела“ го имат едва ли не за своя рожба и почти ежедневно се грижат за стомаха му. Слави Трифонов поне три пъти седмично посещава ресторанта след 23 часа вечерта, за да разпусне и засити глада си сред най-качествени и изистани ястия.

Дългия често е сам, като си има запазена маса в ресторанта и персонал, който се заема единствено с неговите нужди. Често пъти заедно с плевенчанина могат да бъдат забелязани колегите му и приятели от „Шоуто на Слави“ като Евгени Димитров – Маестрото, Краси Радков или Годжи.

Любопитното е, че всеки път, когато вечеря с тях, Слави Трифонов плаща цялата сметка, при това в кеш. Служители на ресторанта са удивени от щедростта, която той показва към тях всеки път, оставяйки бакшиши, от които на всеки средностатистически българин би му се завил свят.

Слави Трифонов с лека ръка черпи всеки път приятелите си и оставя тлъсти бакшиши на персонала

Слави Трифонов с лека ръка черпи всеки път приятелите си и оставя тлъсти бакшиши на персонала

Най-често в менюто на Дългия присъствали телешки стекове с гарнитура от свежи салати, зеленчуци на пара или скара и пюрета. Шоуменът си хапвал обилно, тъй като на обед почти не се хранел, а закуската му сутрин най-често се състояла единствено от мюсли с мляко, разкриват запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар