Саня Армутлиева прати Жана Бергендорф в лудница! Певицата изгуби разсъдъка си

Саня Армутлиева прати Жана Бергендорф в лудница! Певицата изгуби разсъдъка си
4 (80%) 6 votes

Жана Бергендорф се нуждае спешно от психиатрична помощ и продуцентката й Саня Армутлиева и готова да я натика в лудница!

След като направи катастрофа, шофирайки под въздействие на наркотици, Жана Бергендорф е на косъм от затвора, но може и да се размине с лежане в друга специализирана институция – за лечение на зависимости и психични болести. Певицата е на ръба на разсъдъка си и приятелите й са искрено притеснени как ще свърши цялата тази история, узна kliuki.bg.

Жан Бергендорф губи разсъдъка си

Жан Бергендорф губи разсъдъка си

Жана се е скрила в жилището си и не иска да общува с никого дори и по телефона. Тя е в очакване на дата за делото, на което може да получи ефективна присъда и да търка наровете в женски затвор. Междувременно обаче има голяма възможност да бъде обявена за невменяема и неспособна да поеме вина, а приятелите й се притесняват да не стори някоя глупост.

Певицата страдала от параноя, която се е отключила след първия й арест миналата година. Заболяването най-вероятно е отключено от забранените вещества, които употребява отдавна. Жана Бергендорф имала чувството, че постоянно някой я преследва. При втория си арест миналата седмица тя получила пристъп в ареста и след като била освободена, се срещнала с психиатър.

За прегледа настояла продуцентката на певицата Саня Армутлиева. Властната дама била готова да вкара победителката от „Х фактор“ в психиатрична клиника, за да я отърве от зависимостите и да спре да петни имиджа на компанията й. Лекарят също бил категоричен, че Жана трябва час по-скоро да се подложи на специална терапия и да постъпи в клиника преди да е станало необратимото, пише hotnews.bg.

Изпълнителката на „Самурай“ е приела фактите и е взела решението да се лекува в чужбина. Кога ще стане това зависи от решението на съда дали да я прати в затвор, където със сигурност ще полудее или ще й даде шанс да се лекува с условна присъда. Певицата не иска да лежи в родна болница заради параноята си и мисълта, че постоянно някой я дебне, за да я снима и изложи пред медиите. Освен зависимостта към наркотиците, на Жана Бергендорф ще й се наложи да се справи и с проблема си с алкохола, който консумирала от сутрин до вечер и утежнявал положението й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар