Сензация: Това разкритие за Григор Димитров и Никол хвърли в несвяст българите! (подробности)

Сензация: Това разкритие за Григор Димитров и Никол хвърли в несвяст българите! (подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Григор Димитров и Никол Шерцингер не само не са разделени, ами той я доведе в родината си!

Сензационна новина обиколи родните медии и хвърли в тъча милиони фенове на Григор Димитров. Защото се оказа, че той и гаджето му Никол Шерцингер не само не са се разделяли, ами той лично я е довел в родината ни.

Да, смуглата световна красавица е била в България преди дни, когато Гришо си дойде, за да посети родния си град Хасково. Никол обаче не е имала удоволствието да разгледа градчето, в което се е родил любимият й, а е отседнала в тузарски хотел в покрайнините на София.

Григор Димитров

Григор Димитров е довел Никол Шерцингер в България, новината взриви всички

Това се случва на 20 април, когато Григор Димитров пристига у нас заедно с треньора си Франко Давин и още едно лице. Точно това лице е певицата Никол Шерцингер. Тримата са отседнали вечерта във въпросния хотел до столицата, а Гришо и Никол са обитавали огромния президентски апартамент.

Треньорът Франко Давин е бил настанен в отделна стая, а тримата са вечеряли заедно в пълно уединение от останалите гости на хотела. Още на сутринта Никол е хванала полет за Истанбул, а Григор Димитров и треньорът му са отпътували за Хасково, където Гришо даде и интервю пред медиите от корта.

Часове по-късно той и Давин се качват в автомобил, който ги откарва в Истанбул, където Никол Шерцингер очаква половинката си в известен тамошен хотел, разкриха близки до обкръжението на Гришо източници.

„Затова ако си спомняте, Григор така се усмихна в интервюто и отговори на въпроса на журналиста дали ще доведе някога приятелките си в България с думите: „А вие откъде знаете, че не съм ги водил и не са идвали тук?! Не всичко трябва да бъде известно на широката общественост и на журналистите“, с което на практика потвърди новината, че последната му любима, а може би и Мария Шарапова преди време, са му били гостенки на родна почва.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар