След зверската катастрофа с Джино: Наско Стоев в шок от това, което направи Джена! (подробности)

След зверската катастрофа с Джино: Наско Стоев в шок от това, което направи Джена! (подробности)
3.6 (72%) 10 votes

Наско Стоев е потресен от реакцията на Джена след като научи за катастрофата с Джино!

Любимецът на България от Вип Брадър – Джино Бианкалана едва не загина в зверска катастрофа с мотор в Чикаго преди броени дни. Той е целият потрошен и бере душа в болница, а лекарите уверяват близките му, че е оживял като по чудо.

Новината за кошмара с Джино гръмна у нас едва вчера, когато за инцидента беше съобщено в предаването на Гала и то лично от пиарката на Бианкалана. Феновете на пострадалия затрупаха профила му в мрежата с пожелания за здраве, цветя и сърчица. А много от тях се чудеха дали поне този път сърцето на бившата му Джена ще трепне за него.

Джино

Джена реагира към Джино така, както би направила само една обичаща жена

Е, точно това и се случи, а Джино най-вероятно ще е супер благодарен за катастрофата, въпреки че можеше и да не излезе жив от нея. Защото това, което Джена направи за него, той го чакаше твърде дълго време.

Близки до Джена и годеника й Наско Стоев разкриха, че последният застинал буквално в ступор, след като видял с очите си реакцията на певицата щом чула новината.

Джена първо се вцепенила и не можела да помръдне от мястото си, а само минута по-късно избухнала в такъв истеричен плач, че със сигурност се нуждаела от яка доза успокоителни. Тя плачела с глас и само повтаряла, че трябва да чуе Джино, макар и за няколко секунди, за да знае, че е жив и е добре.

„Наско е в тотално раздвоение в момента. От една страна постъпката на Джена я показва като добър човек, който страда за нещастието на свой близък и приятел. А от друга обаче носи съмнения дали евентуално още не изпитва чувства към Джино, които се е насилвала да унищожи. Ако това е така, то сватбата й с Атанас не е нищо друго от бягство, което той не заслужава“, коментират източниците.

Тепърва остава да почакаме, за да видим как ще се развият събитията оттук нататък и дали този ужас с Джино няма да отвори очите на бившата му изгора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “След зверската катастрофа с Джино: Наско Стоев в шок от това, което направи Джена! (подробности)”

 1. Кристина

  апр. 27. 2016

  Все пак джино и е бил годеник.

 2. Jeeeeee

  апр. 27. 2016

  Да му имам розАвата риза на Наско!

 3. Кристина

  апр. 30. 2016

  Все пак джино й е бил годеник. Как да не и трепне сърцето. Доколкото познаваме че джена е умна и състрадателна жена. Щяха да стигнат до брак.

Добавете коментар