Тодор Славков е на седмото небе, за ужас на своя братовчед!

Тодор Славков е на седмото небе, за ужас на своя братовчед!
5 (100%) 2 votes

Тодор Славков получи прекрасен подарък за Великден, който с пари не може да се купи!

Тодор Славков получи страхотен подарък за празниците

Тодор Славков получи страхотен подарък за празниците

Враждата между двете половини на фамилия Живкови е напът да приключи. Изненадващо или не, първата крачка направи младата Елизабет, която е плод на любовта между Владимир Живков и Валентина. Внучката на Тодор Живков е направила опит за помирение с братовчед си Тодор Славков. Тя се е свързала с него чрез Facebook и е поискала да се видят около Великден, тъй като щяла да се прибира в България за празниците, научи Kliuki.bg.

Действията на Елизабет Живкова обаче могат да бъдат тълкувани от някои като предателски спрямо брат ѝ Тодор Живков – младши. Не е тайна, че последният е в много лоши отношения с братовчед си Тодор Славков и дори преди няколко години искаше да го съди за уронване престижа на фамилията.

Самата Елизабет, която днес е на 26 г., никога не е била близка със своя полубрат, тъй като той е син на Маруся, с която баща ѝ Владимир не остана в добри отношения след развода. И в тази насока девойката направила неведнъж опити да поправи нещата, но не постигнала голям успех. Разбира се, за това помага и фактът, че Ели живее в Лондон, докато брат ѝ се подвизава в САЩ.

Тодор Славков от своя страна винаги е бил отворен към сближаване с роднините си, но освен със сестра си Евгения и съответно нейните деца, с други хора от известната фамилия не поддържа връзка. Затова се зарадвал много, когато младата Елизабет го потърсила.

Щерката на Владимир Живков винаги е била по-благоразположена към другата част на рода. Дори преди известно време изкара стаж в агенцията на Жени Живкова. С Малък Тошко обаче досега не е била близка и затова много искала да поправи нещата, а и да му се извини за поведението на брат си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар