20-годишна ера си отива?

20-годишна ера си отива?
3.7 (73.33%) 3 votes

Румен Луканов е в сериозни размишления за своя професионален път оттук нататък!

Румен Луканов

Румен Луканов

Една от емблемите за тв водещ може съвсем скоро да приключи изцяло с телевизията. Както е известно, Румен Луканов вече не се занимава само с тв проекти, но и върти бизнес с вино. Точно това би могло да го изкара от телевизионната сфера, научи Kliuki.bg.

Самият Румен споделил пред приятели, че мечтата му винаги е била да си отвори винарна и с години е събирал пари за това. Той твърдял, че телевизията му е дала много, но тя е била само средство да постигане на мечтата му.

Според слуховете, Румен Луканов чакал да разбере дали бизнесът му ще му носи сериозни приходи и ако наистина стане успешен, можело да напусне тв сферата. Преди дни той откри втория си винобар, за който имал също големи надежди и планове.

В момента Румен е продуцент на „Семейни войни“, но предаването не се ползва с много голям рейтинг. Той пожъна най-големи успехи като водещ на „Сделка или не“, където в продължение на 10 години печелеше солидно, за да може днес да се похвали със собствен бизнес.

Кариерата на Луканов обаче започва още преди над 20 години. Той работи в много популярното в онези времена „Супершоу Невада“, а преди това е водещ на „Супертелемаркет“. Популярността му започва да расте чак в началото на този век, когато постъпва на работа при Иван и Андрей в „Сблъсък“.

„За над 20 години в телевизията не мога да се оплача. Имах шанса да работя в едни от най-популярните предавания на нашия ефир. В живота обаче всяко нещо си има давност.“ – смята Румен Луканов.

Говори се, че тв водещият е стартирал бизнеса си и по друга причина. След свалянето на „Сделка или не“ от ефира той започнал да се чувства несигурен за своите доходи и макар че вкара собствено предаване по Нова ТВ, искал да се подсигури със странични приходи, които могат в скоро време да станат и основните му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар