Ники Михайлов удари Алисия под кръста, певицата е без думи от действията му

Ники Михайлов удари Алисия под кръста, певицата е без думи от действията му
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов намери подходящ начин да си върне на бившата си Алисия за унижението, на което го подложи.

Вратарят на националния отбор Ники Михайлов показа, че е превъзмогнал фаталната си връзка с Алисия и е започнал на чисто в любовен план. Късметът се е усмихнал на Малката перука и в професионален план и той се е уредил с нов отбор, научи kliuki.bg. 

Ники Михайлов е отново щастлив и влюбен

Ники Михайлов е отново щастлив и влюбен

След забвението, с което сам се постави покрай връзката на Алисия и Бирмата, сега Ники Михайлов напомни за себе си и се показа отново усмихнат и влюбен. Футболистът си е позволил дълга почивка в Дубай, за която е бръкнал надълбоко в джоба си. Още повече, че не е бил сам. След като разбрал, че скоро ще рита в Казахстан срещу солидна сума месечно, Мамин Ники решил да му отпусне края и да излезе от меланхоличното настроение, което го бе обвзело.

Той публикува селфи от покрива на най-тузарския хотел в Дубай, където се намира ресторант по джоба само на най-богатите. Видимо е, че Николай иска да се представи на ниво пред новата си любов и за тази цел не пести средства. В нежната компания, която го придружава в емирствата е не някоя златотърсачка, а непълнолетната поп дива Гери-Никол, пише pik.bg.

Футболистът и певицата са се отдали на любовно рандеву в топлата страна. Бившата на Ники Михайлов от една страна се зарадвала, че той най-накрая я е преживял и е започнал живота си на ново, но от друга ревността в нея проговорила.

Вратарят обаче вече не иска и да чуе за Ася от Вакарел, което му погоди не един и два мръсни номера заради Бирмата. Той е затворил тази страница от живота си и се радва на новите преживявания с лолитката, която тази година има бал. Интересно е дали няма именно Ники Михайлов да й бъде кавалер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ники Михайлов удари Алисия под кръста, певицата е без думи от действията му”

  1. Кристина

    апр. 26. 2016

    Браво на ники. Дано да бъде щастлив. Той го заслужава.

  2. kjhkjh

    апр. 27. 2016

    Една малка забележчица към писачите: няма как да е „мамин Ники“ след като майка му го е изоставила 🙂 Иначе евала за фантазията!

Добавете коментар