Албена Михова шокира: Тома ми причини най-страшното, прошка нямам! (потресаващи разкрития)

Албена Михова шокира: Тома ми причини най-страшното, прошка нямам! (потресаващи разкрития)
4.5 (90%) 4 votes

Албена Михова най-после се престраши да разкрие причината за раздялата си с Тома Здравков!

Албена Михова и Тома Здравков изживяха луда любов в продължение на няколко години, след което обаче се разделиха скоропостижно. Най-интересното в случая е, че към днешна дата двамата дори не си говорят, а актрисата не иска да го гледа и на снимка.

Въпреки че раздялата им провокира засилен интерес, Албена Михова едва днес се престраши да разкрие истинската причина за краха им, както и всичко, което е изживяла с музиканта от „Мюзик Айдъл“.

Албена Михова

Албена Михова призна, че Тома Здравков е тормозил сина й, за това нещо не може да му прости никога

Оказа се, че Тома Здравков е причинил най-страшното нещо на Албена Михова или по-точно най-страшното за всяка майка – тормозил детето й. Синът на актрисата изживял кошмарни моменти с приятеля на родителката си, който така и не успял да свикне с него, камо ли да го обикне.

„Тома ревнуваше силно от сина ми и вместо да се уталожи, тази ревност ставаше все по-жестока с времето. В един момент вече знаех и ясно виждах, че той буквално не може да понася детето ми. Държеше се грубо с него, троснато и избухваше по най-дребните поводи. Щом разбрах, че и синът ми се плаши от него, вече знаех какво точно да направя“, разкрива Албена Михова.

Самият Тома Здравков също не се изказва ласкаво за бившата си изгора, която определяше за любовта на живота си. Единственото, което споменава е, че Албена може да говори, каквото си поиска и да бъде жива и здрава – него не го интересувало нищо, свързано с нея.

По всичко личи, че скандалът помежду им е бил наистина чутовен, а със сигурност има неща, които Албена Михова ще запази само за себе си и никога няма да сподели публично. Какви са те, остава само да гадаем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар