Кейт Мидълтън в несвяст: Най-голямото й щастие се оказа измама! (скандални разкрития + снимки)

Кейт Мидълтън в несвяст: Най-голямото й щастие се оказа измама! (скандални разкрития + снимки)
4.8 (96%) 5 votes

Кейт Мидилтън не е на себе си от яд и огорчение, как е възможно това?!

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е извън кожата си след като се оказа, че най-голямото й щастие е било просто една измама. Става дума не за единственият ден в живота на всяка влюбена жена, която тя иска да помни завинаги като приказка – а именно деня на сватбата си.

Още повече пък, когато се омъжваш не за Радо от Дупница, а за престолонаследника на Великобритания принц Уилям и целият свят е застинал пред брачните ви обети. Е, оказа се обаче, че прословутата булчинска рокля, с която Кейт Мидълтън се хвалеше толкова време и не спираше да й се възхищава и до днес, била… крадена.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън разкри измамата за сватбата си, дали това не е на карък?!

Мда, роклята беше представена за дело на прочутия дизайнер Алекзандър Маккуин, който по лоши стечения на обстоятелствата сам отне живота си преди сватбата на Уилем и Кейт.

Само че днес гръмна страшен скандал, че моделът всъщност е дело на дизайнерката Кристин Кендъл. Последната възроптала, че моделът е бил неин личен дизайн и най-нагло е бил откраднат, а после представен за творение на Маккуин.

Нещо повече – Кристин Кендъл изобщо не се интересува, че скандалът ще засегне името на Кейт Мидълтън и най-щастливия й ден, ами вече е подала жалба и се кани да съди модната къща за милиони долари.

Новината вбесила страшно Кейт Мидълтън, която преживя доста напоследък. Подобно на принцеса Даяна, името й постоянно е в пресата заради изневерите на принц Уилям, бащинството на малкия принц Джордж и какво ли още не.

Да се омъжиш с крадена рокля, Кейт Мидълтън е сащисана

Да се омъжиш с крадена рокля, Кейт Мидълтън е сащисана

„Затова и този скандал сега и дойде в повечко. Кейт е страшно мило и крехко същество, което не заслужава тези непрестанни атаки по името и семейството й. Нищо чудно да я докарат дотам, че да свърши на хапчета и депресии като Даяна“, коментират в Англия.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кейт Мидълтън в несвяст: Най-голямото й щастие се оказа измама! (скандални разкрития + снимки)”

  1. Mileidi

    апр. 28. 2016

    Vuzmutitelno.Otkradna q ot moq garderob.Da mi se izbini publi4no!!!

Добавете коментар