Симона Пейчева в ужас от това, което я застигна! (още подробности)

Симона Пейчева в ужас от това, което я застигна! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Симона Пейчева претърпя неочакван инцидент, който я отчая!

Шампионката Симона Пейчева преживя неочакван инцидент, след който се оказа със счупен крак. Болките са нетърпими, а гимнастичката ще трябва да ходи в гипс доста дълго време, тъй като счупването е лошо и е на глезена й.

Всичко станало преди броени дни, когато Симона Пейчева си вървяла по тротоара из центъра на столицата. Забързана по задачи, чаровницата не видяла, че плочките на тротоара са напълно разбити. Тя стъпила накриво, моментално чула прищракване и изпитала непоносима болка в крака.

Симона Пейчева

Симона Пейчева бясна, че проваля уроците си по бойни изкуства заради този нелеп инцидент

За лош късмет тя била сама и видяла доста зор, докато позвъни за помощ и се озове в болницата. Там лекарите я прегледали и й заявили, че ще трябва да преустанови всичко, с което се занимава на този етап, тъй като й се налага пълно спокойствие и релакс.

Симона Пейчева е силно и борбено момиче, което е преживявало какви ли не контузии и травми по време на спортната си кариера. Тя обаче е ужасена от този инцидент, защото тъкмо се беше захванала да тренира и изучава популярно бойно изкуство, на което реши да се отдаде след гимнастиката.

„Бясна е и много тъжна, защото Симонка е адски деен и амбициозен човек. Новият спорт така добре й се отдаваше и тя тъкмо напредваше в него, когато се случи това. За човек като нея, който не може да седи на едно място, това е истински кошмар. Симона Пейчева да бездейства, това е все едно Екваторът да замръзне“, коментират близки до обкръжението й източници.

Допълнително натоварвал психиката й и фактът, че към днешна дата е сама, без любим мъж до себе си. Което автоматично изключва някой да се грижи за нея, да я глези и да направи престоя й в болнични по-поносим или дори приятен.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар