Златка Райкова с люта закана към Георги: Близките й втрещени от нейните думи!

Златка Райкова с люта закана към Георги: Близките й втрещени от нейните думи!
5 (100%) 3 votes

Златка Райкова се зарече повече да не греши

Скандалната плеймейтка Златка Райкова е решила повече да не прави това, което стори с гаджето си Георги Валентинов. Хубавицата приключи с тази връзка, но си е дала обет повече да не ходи с бедняци. „Такива мъже са комплексари, а това не води до нищо добро”, дълбокомислено твърдяла Русата Злати пред своите приятелки. В момента тя е с тях на воаяж в Италия и усилено ближе любовни рани.

Красавицата се раздели с ММА боецът след серия неудачи. Последната от които е шамарите, с които здравеняка й показал колко струва. В началото на връзката им Златка Райкова вярваше в любовта на несъответствията и гледаше своето момче като малък принц, пише HotArena.

Обличаше го с лъскави дрешки, водеше го на изискани светски партита, возеше го на изпънатия си джип и изобщо го обгрижваше солидно. Младокът нямал паричните постъпления, за да се погрижи така за своята половинка. С мизерните си хонорари от състезания той едвам успявал да се изхрани. Златка Райкова стана и моден дизайнер, и това още повече увеличила цифрите в банковите й авоари.В един момент популярността на гаджето му и нейните връзки му отворили вратите и той започна да заработва допълнително.

Това веднага повдигнало самочувствието му и здравата го халосало по егото. Боецът започнал да се държи неадекватно, да се задява показно с мацките, за да й докаже колко е значим и че, и него го желаят.

Поведението му накарало Златка да му покаже ясно къде му е мястото и че е станал популярен благодарение на нейната известност.Това напомняне изобщо не се харесало на ММА боеца и той решил да демонстрира по съответен начин колко е важен и значим. В един момент Георги Валентинов започнал и да й посяга.

Златка Райкова се зарече твърдо да не е с бедняци

Златка Райкова се зарече твърдо да не е с бедняци

Това преляло чашата и Златка Райкова го натирила от дома си. След което се зарекла да не бъде повече с бедни мъже, а с такива, които кътат най-малко милион в сметките си. Припомняме, че преди да с Георги Валентинов, тя бе гадже на мафиота Камен Куката. Последният бе богат, но пък я спукваше от бой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар