Ивана притесни щерка си Теодора: Певицата ляга под ножа

Ивана притесни щерка си Теодора: Певицата ляга под ножа
5 (100%) 2 votes

Ивана ще се подложи на нова интервенция от пластичен хирург, което не се нрави на младата студентка Теодора!

Теодора се е превърнала в красавица като Ивана

Теодора се е превърнала в красавица като Ивана

Една от най-известните родни фолк диви за пореден път ще легне под ножа. Ивана е взела това решение, след като давността на последния ѝ силикон в гръдта е изтекла. Както е известно, срокът на годност е максимум 10 години, след което жената се нуждае от нова операция. Именно това смятала да направи изпълнителката на „Сто патрона“, но дъщеря ѝ била твърдо против, научи Kliuki.bg.

Според младата хубавица Теодора, било крайно време майка ѝ да се прости със силикона и да заживее като обикновена жена. Студентката се притеснявала, че 47-годишната Ивана може да пострада сериозно, тъй като била чела, че с всяка хирургическа интервенция от този тип рискът от усложнения и бъдещ рак на гърдата се покачва.

Самата Теодора няма силикон и никога не е искала да има. За разлика от майка си, тя била против изкуствените разкрасявания. Дори се говори, че двете били безкрайно различни. Теди обичала спокойствието и не си падала по славата, докато Ивана е точно обратното, както знаем.

Последната корекция на фолк дивата, по отношение на гръдната обиколка, датира от 2006 г. Тогава щерка ѝ е била прекалено малка, за да може да ѝ се меси, но сега ситуацията е различна.

Ивана от много години е фен на операции, касаещи визията ѝ. Тя многократно се е подлагала на разкрасителни процедури в скулите и устните, а освен това се говори, че е прибягвала и до липосукция. Затова у нея нямало и грам притеснение за предстоящата поредна хирургическа намеса.

Припомняме, че макар в момента да е отслабнала значително, Ивана от много години страда от наднормено тегло, което очевидно комплексира певицата по отношение на външния вид. Когато нашумя през 1999 г., тя беше с изящна фигура, но впоследствие нещата се промениха коренно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар