Истината за връзката на Гришо с Никол ще ви втрещи!

Истината за връзката на Гришо с Никол ще ви втрещи!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров отново е в центъра на световното внимание, макар и не с изявите си на корта. Отношенията му с Никол Шерцингер все още интересуват цял свят!

Никол Шерцингер се утешава с Григор Димитров, а той няма против

Никол Шерцингер се утешава с Григор Димитров, а той няма против

Тенисистът, който стана хит сред жените по всички точки на планетата, в момента преживява една от най-интересните си любовни връзки. Оказва се, че Никол Шерцингер не реагира негативно при всичките му флиртове и залитания по други хубавици поради предварителна уговорка между тях, научи екипът на Kliuki.bg.

Всъщност Григор Димитров и певицата се били разбрали да имат отворена връзка, което значи, че им е позволено да си лягат и с други партньори, без някой от тях да се сърди. Това е и причината да се появят множество слухове, че двамата са се разделили. Те са били засичани в чужда компания, но явно това не се води като грях във връзката им.

Гришо бил много изтощен от цялата история с Мария Шарапова и затова нямал сили за ново сериозно обвързване. Тогава в живота му се появила Никол Шерцингер, с която за него било видно, че няма как да се получи нещо дълготрайно, тъй като тя е с доста години над него във възрастта.

Самата певица също не гледала на Григор Димитров като на мъжа, с когото ще създаде семейство. Тя била истински влюбена в българина, но осъзнавала, че връзката им има срок на давност. Мургавата красавица също била изтощена от предишни любовни драми, като тази с Люис Хамилтън например, преди да срещне Григор Димитров.

Предполага се, че в момента двамата запълват самотата си един с друг, но продължават да търсят истинската си половинка. Никол е на почти 40 г. и вече се била отчаяла, че някога ще има деца. Тя намирала утеха в прегръдките на Гришо, който пък нямал против да бъде с нея, защото не отказвал на красиви жени.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар