Пълен шок: Постъпката на Чолата спрямо родилката Ирена Милянкова шашна всички

Пълен шок: Постъпката на Чолата спрямо родилката Ирена Милянкова шашна всички
5 (100%) 3 votes

Ирена Милянкова получи сензационен жест от бившия си, след като роди първото си дете от друг мъж!

Ирена Милянкова вече не се страхува от Росен Чолов и ще отглежда Виктория на спокойствие

Ирена Милянкова вече не се страхува от Росен Чолов и ще отглежда Виктория на спокойствие

Красивата актриса и манекенка се оказа на гребена на вълната, защото вече е сигурно, че Росен Чолов няма да я тормози заради това, че го изостави по време на пребиваването му в затвора. Нещо повече, Чолата даже е реагирал на раждането на бебето Виктория, научи Kliuki.bg.

По непотвърдена все още информация, бившият престъпник не само се обадил на Ирена Милянкова, за да ѝ честити, но дори ѝ изпратил букет цветя. С този свой жест той целял най-накрая да покаже, че вече не се сърди на бившата си жена, а ѝ желае доброто.

Припомняме, че звездата от „Под прикритие“ заряза Чолата, от когото има цели четири деца, за да се обвърже с брокера Никола Чолаков. Снощи Ирена роди първото си дете от новия си мъж. То се явява под номер 5 за нея и номер 3 за Ники.

Росен Чолов прости на Милянкова още преди няколко месеца, а тя в знак на благодарност му даде на отглежда най-големия им син. Очакваше се обаче, че бизнесменът няма да приеме така лесно факта, че жената, която е обичал до полуда, вече е майка на дете от друг мъж.

Според слуховете, промяната на Чолата се дължала най-вече на нова жена в неговия живот. Бившият затворник бил отново влюбен и затова искал да загърби различията с Ирена Милянкова, а и имал желание да се докаже като добър баща за четирите им деца.

Единственото, което Росен не успял да постигне, е да гледа положително на новия мъж на бившата си. Твърди се, че той не понасял Никола и изобщо не искал да го вижда или среща. Затова в честитката си за раждането на Виктория поздравил единствено майката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар