Шок: Разкритието за Антония Петрова и Бередин втрещи всички! (мръсни подробности)

Шок: Разкритието за Антония Петрова и Бередин втрещи всички! (мръсни подробности)
5 (100%) 5 votes

Антония Петрова изуми всички с истината за нея и Александър Бередин!

Бившата Мис България и Мисис Русия – Антония Петрова втрещи всички с това, което причини на съпруга си Александър Бередин. А именно, че го прати директно в болница.

Не, Тоца, както всички я наричат от години, не е пребила руснака с тигана или ютията, нито го е бутнала по стълбите заради намалелите му напоследък финансови възможности. Тя го е пратила в болница след бурни ласки в леглото, разкриха близки до обкръжението на Антония Петрова.

Антония Петрова

Антония Петрова прати любимия си съпруг в болница с поне дузина рани

Красавицата и Бередин са женени от години, но явно това не е оказало негативно влияния върху интимния им живот. Двамата се възползвали от всеки удобен момент, за да консумират любовта си, а Антония винаги се стараела да се представи като тигрица в леглото.

Само че леко се престарала и така надрала Александър Бередин с орловите си нокти, че горкият плувнал в кръв. Трябвало спешно да посети лекарски кабинет, за да не се инфектират огромните рани, които Тоца му харизала по цялото тяло.

„Ако видите с какъв маникюр ходи, ще избягате в девета глуха. То това не са нокти, това е хладно оръжие. Бива да вилнееш в кревата, но да пратиш половинката си в болница, това и в „50 нюанса сиво“ го нямаше“, коментират близки до хубавицата.

Според злите езици в столицата обаче, Антония Петрова се раздавала така усърдно в семейното ложе не толкова, заради любовта си към Бередин, с когото отдавна вече била свикнала, а за да се застрахова, че някоя друга няма да му завърти главата. И да го шашне с умения, каквито при нея липсват.

Само че историята помни, че никога не е било гаранция дали мъжът остава верен, ако има палавница между чаршафите. Защото от всяка по се намира и една, която е по-по-най.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар