Брутално: Ето срещу коя „хубостница“ изригна Ирина Тенчева! (това, което видя с очите си, я шокира)

Брутално: Ето срещу коя „хубостница“ изригна Ирина Тенчева! (това, което видя с очите си, я шокира)
4.2 (84%) 5 votes

Ирина Тенчева не е на себе си след това, което преживя и видя с очите си!

Ирина Тенчева не е на себе си от възмущение, гняв и силно разочарование. Тя не се сдържа и изригна срещу „хубостница“, каквато не е и предполагала, че ще срещне в живота си. Защото въпросното момиче е едва на… девет годинки.

Да, гневът на Ирина Тенчева не е свързан с някоя въртиопашка, която се усуква около любимия й Иван Христов, нито дори с бившата му съпруга Вихра Петрова. А с най-обикновено девет годишно хлапе, съученичка на сина й Спас, която я втрещила с поведението си.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева е потресена от това, което е видяла от съучениците на сина си

„Това дете, това момиченце, което иначе прилича на сладка кукличка, ми показа среден пръст. Представяте ли си – среден пръст. Да не говоря какъв речник има, нито, че се е опитвала да свали панталоните на сина ми, заедно с още няколко деца. Аз такова поведение от деца няма и не мога да приема. Каквото ще да ми говорят“, изригна потресената Ирина Тенчева в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Този разказ беше следствие от въпросителните, които я посрещнаха, след като призна, че е спряла от училище сина си Спас и го е превърнала в частен ученик. Въпреки че момченцето е било в така наречените елитни школа, а не в средно и масово училище, там положението с нищо не се различавало от масовката и никой не гарантирал спокойствие и сигурност на децата.

„Това, че има училища, в които родителите плащат и такива, в които не, не означава нищо за България. Насилието, простащината и агресията сред децата са навсякъде и аз няма да допусна сина ми да се прибира малтретиран или да ми говори мръсни думи, които е научил от децата там“, кълне се грижовната майка.

Всъщност точно такива думи се оказали капката, от която чашата на търпението й преляла. Щом чула как Спас повтаря научени фрази от типично капуцарски речник, тя казала – баста и го отписала от кочината, наречена школо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар