Нелина Георгиева от Deep Zone разцепи мрака с това признание! (Още подробности)

Нелина Георгиева от Deep Zone разцепи мрака с това признание! (Още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Нелина Георгиева направи неочаквано разкритие

Нелина Георгиева от Deep Zone шашна с неподозирано откровение. Красивото момиче, познато ни от предишния сезон на Х фактор откровено призна, че няма много приятели. Чаровницата, която разтуптя не едно и две тийнейджърски сърца, а и не само, откровено заяви, че има приятели колкото пръстите на едната си ръка. Дори и по-малко, и трудно допуска човек до себе си. „Не се доверявам лесно. Трябва да бъде подложен на много изпитания този, който иска да ми е приятел. Трудно допускам хората до себе си. Но веднъж направя ли го това е за цял живот.”, категорична е хубавицата.

Нелина Георгиева не дава вид на скромно девойче. Поне що се вижда от личния й профил в социалната мрежа, където тя обича да качва селфитата си.А още по-шокиращото й признание е, че няма гадже. Мераклиите да станат такива са безброй, но младата певица си има принципи. И дори на тази крехка възраст е готова да ги защитава със зъби и нокти.

Мъжкият интерес е провокиран и то двойно от тези признания на красивата певица. Но тя продължава с изненадващата си изповед. А тези думи могат да й докарат още главоболия и пред настоящите й колеги от университета.

Защото за тях чаровницата казва, че са твърде нахални и любопитни. „Не обичам да се намесват в личното ми пространство. А те непрекъснато ме питат за различни неща, които са мои съкровени проблеми и въпроси. Какво от това, че съм известна, не искам всичко да остава на показ и всеки да бърника там с мръсни ръце”, разцепи мрака с тези думи хубавицата.

Паметливи припомнят, че докато беше в Х фактор, Нелина Георгиева сериозно си падна по рапъра Наско Колев. Вероятно разстоянието, той е от Варна, тя от Казанлък или някакви техни причини, но те разделиха младежката им любов.

Нелина Георгиева нямала много приятели

Нелина Георгиева нямала много приятели

Но някои подозират, че хубавата Нелина Георгиева още таи горещи чувства към атрактивния младок и заради това не може да му намери заместител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар