Ники Михайлов си проси боя, вижте кой му вдигна мерника и защо!

Ники Михайлов си проси боя, вижте кой му вдигна мерника и защо!
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов си играе с огъня като се забърква с неподходящата дама и съвсем скоро ще се опари.

След като се покри за няколко месеца, Ники Михайлов напомни за себе си с усмихнато селфи то Дубай. След това заваляха слухове, че той е в емирството в компанията на поп дивата Гери-Никол. Оказва се, че това е поредната скалъпена от него история, която обаче този път може да му струва скъпо, разбра kliuki.bg.

Гери-Никол бе със 100 кила, а не с Ники

Гери-Никол бе със 100 кила, а не с Ники

Бащата на Гери-Никол е силен в подземния свят не само в морската столица. Николай Георгиев – Цайса е познат като цар на машинките в казината и може би е най-добрият у нас в разбиването на комбинации чрез софтуер. Именно неговия гняв си е навлякъл вратаря на националния отбор. Причината е, че през определено време пуска неверни твърдения и си прави реклама на гърба на дъщеря му, която е доста по-малка от него.

В началото на годината се появиха слухове, че Ники Михайлов си е тръгнал с певицата от дискотека в Студентски град след като цяла вечер са флиртували открито. След това футболистът вбесил Цайса, а и самата Гери-Никол, като й подарил букет от 101 рози. Тя не знаела как да реагира първоначално, но бързо му орязала мераците.

Преди дни пък Ники започнал да се хвали, че с варненката са били в Дубай, акто той, разбира се, е покрил целия масраф. Спали в седем-звездния хотел, пътували в бизнес класа за по 2000 лева на човек в посока. Всичко това обаче било лъжа, съшита с бели конци. Именно тя преляла чашата на търпение на бащата на Гери-Никол и негови близки твърдят, че съвсем малко му трябва, за да потърси саморазправа и да защити честта на щерка си, пише hotarena.net.

Гери-Никол също никак не била щастлива от неуместните и неумели свалки на футболиста. За да опровергае твърденията, че е с него в Дубай, тя нарочно качила снимка, на която се прегръща със 100 кила. Така искала да злепостави Ники Михайлов и да го изобличи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар