Бомба: Максим Стависки скандализира българите с шокиращо разкритие! (още подробности)

Бомба: Максим Стависки скандализира българите с шокиращо разкритие! (още подробности)
3.7 (74.29%) 7 votes

Максим Стависки е взел това решение с подкрепата на Албена Денкова!

Максим Стависки и Албена Денкова хвърлиха бомбата с неочакваното си решение, което скандализира мнозинството от българите. А именно да се върнат да живеят у нас, след като според шампиона, народът вече бил забравил престъплението, което извърши през 2007-ма година.

Припомняме, че тогава пияният Максим Стависки предизвика катастрофа, в която уби един човек и изпрати в години на кома младата Мануела Горсова. Цяла България изригна срещу фигуриста и от тогава започна да го нарича не шампион, а убиец.

Максим Стависки

Максим Стависки счел, че българите вече са забравили престъплението му и убедил Албена Денкова да се върнат да живеят в София

Стресирани от случилото се и от гнева на българите, Максим Стависки и Албена Денкова избягаха от страната и отидоха да живеят в Москва. Където също са страшно популярни, но деянието на Стависки не е актуална и позната тема за обсъждане.

Днес, години по-късно, Максим Стависки счел, че престъплението му вече е забравено от хората и предложил на Албена Денкова да се върнат в София. Което обаче разбуни духовете и отново предизвика протест у мнозина.

„Какво ще прави пак тук, отново ще кара пиян ли?! Забравено било убийството му. Да попита семействата на двете жертви дали са го забравили и кога точно е станало това. Срамота! Няма ли съвест този човек, та не се скрие вдън земя и изобщо да не се мярка пред очите ни“, възмущават се потребители в мрежата.

Припомняме и че след катастрофата Албена Денкова и Максим охладиха отношенията си, а фигуристът дори на два пъти бе спипан в изневяра. Кой знае защо обаче двойката продължава да бъде заедно, след като отдавна вече е видно, че предишната им страст, отдавна вече не съществува.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Максим Стависки скандализира българите с шокиращо разкритие! (още подробности)”

  1. стеф

    апр. 30. 2016

    Стига вече злоба,бе!Ако беше някой американец-отдавна да сте простили.Много злобна нация сме!

  2. стеф

    апр. 30. 2016

    Е гати драскачите,е гати злобната нация!

Добавете коментар