Ужас: Продължават да се борят за живота на Джино Бианкалана! (подробности за състоянието му)

Ужас: Продължават да се борят за живота на Джино Бианкалана! (подробности за състоянието му)
4.3 (86.67%) 6 votes

Джино Бианкалана ще бъде подложен на шеста операция, лекарите още се борят за живота му!

Победителят във Вип Брадър – Джино Бианкалана още не е извън опасност, а лекарите се борят за живота му. Предстои да му направят нова, шеста по ред операция, а състоянието му продължава да бъде тежко. Това разкриха близки до него зад океана.

Припомняме, че преди няколко дни Джино Бианкалана се потроши зверски след като моторът му поднесе на пътя в Чикаго. И само наистина мигновената намеса на тамошната Спешна помощ го спаси от сигурна смърт още на мястото на инцидента.

Джино

Джино Бианкалана ще бъде подложен на шеста операция в Чикаго

Кошмарът с него накара Фейсбук да изригне, а стената му е пълна с коментари и пожелания за здраве и бързо възстановяване на негови български приятели и фенове. Съквартирантите му от Къщата редовно правят опити да се свържат с някой от близките му по телефона, за да следят как се развива състоянието му.

Вече два пъти Джино е виждала в болницата и неговата стара приятелка Анита Мейзер, която се познава с Бианкалана много, преди той да влезе в риалити формата у нас. Тя му носела всичко необходимо, говорила му и дори му пускала музика, която да му въздейства оздравително на психиката и физическото възстановяване.

Припомняме, че след злополуката с Джино, дори бившата му годеница Джена се трогна и изпадна в адски стрес. Така, че накара годеника си Наско Стоев да се чуди дали още няма чувства към Бианкалана и не се ли омъжва за него, за да натрие носа на бившия си.

Всички в момента стискат палци на Джино да се възстанови и лекарите да успеят да му върнат не само живота, но и здравето, на което се радваше преди време. Колкото до ваканцията му на море в България след няколко месеца, тепърва ще се разбере дали ще може да осъществи плановете си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Продължават да се борят за живота на Джино Бианкалана! (подробности за състоянието му)”

  1. Кристина

    апр. 30. 2016

    Джино бързо оздравяване. Да си жив и здрав.

Добавете коментар