Дакота Джонсън признава…

Дакота Джонсън признава…
5 (100%) 2 votes

Дакота Джонсън признава, че никак не смята горещите сцени в кино индустрията за много интересни, приятни или пък желани. Тя самата е изиграла доста такива сцени, помним, че 26-годишната наследница на звездно семейство се появи на голям екран с ролята си в проекта „50 нюанса сиво“.

Дакота Джонсън изигра първата си голяма роля - много шум и малко успехи, все пак тя е бъдеща звезда

Дакота Джонсън изигра първата си голяма роля – много шум и малко успехи, все пак тя е бъдеща звезда

Дакота е дете на звездните си родители – красивата Мелани Грифит и Дон Джонсън, както се пише и от изданието „Лайфстайл“. Младата актриса изигра ролята на неопитна и плаха стажантка, която се появи случайно в живота на известния милиардер Крисчън Грей (Джейми Дорнан), който пък е любител на по-нестандартния любовен живот във физически аспект.

Две поколения красиви жени - Мелани Грифит и Дакота Джонсън, актриси, майка и дъщеря

Две поколения красиви жени – Мелани Грифит и Дакота Джонсън, актриси, майка и дъщеря

Пред медиите Дакота Джонсън признава, че въпреки критиците на филма, тя иска да снима още много кино в живота си и да се учи през всичките си дни докрая. За голите сцени признава, че са били доста досадни за нея, снимане на сцени в легло по 6-7 часа си е не само скучно, а и даже неприятно, казва тя.

За премиерата на лентата беше дошла единствено майка й световната звезда Мелани Грифит. Т казва, че бащата и дъщерята не можели да бъдат заедно на прожекцията на тази провокативна лента. Самият Дон Джонсън не скри публично критиката си относно филма и ролята на неговото дете, добавя и изданието ни за всички новини и светски истории Kliuki.bg.

Въпреки че екранизацията на романа, наречен „50 нюанса сиво“ се сдоби с множество малинки за неуспешен филм и гнева на огромен брой критици, а и много зрители на лентата са част от тях, Дакота все пак нашумя покрай филма. Освен това нейната фамилия и видима красота й вещаят нелошо филмово бъдеще, така че ние очакваме следващите й роли, дано са по-успешни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар