Невероятно разкритие за Йоана Буковска!

Невероятно разкритие за Йоана Буковска!
4 (80%) 7 votes

Йоана Буковска се оказа по-различна от представите на мнозина!

Йоана Буковска е различна от всеобщата представа

Йоана Буковска е различна от всеобщата представа

Красивата актриса, която в момента наблюдаваме в хита „Откраднат живот“, се слави с разкрепостеност и висока бройка мъже в живота си, но истината е друга. Всъщност Йоана Буковска не само не е от най-активните жени на любовния пазар, но и е от съвсем скромните, узна Kliuki.bg.

За това говори разкритието на в. „Уикенд“, което гласи, че актрисата е била с мъж едва на 21-годишна възраст. Звучи повече от невероятно, при положение че е учила в НАТФИЗ, където се носят легенди за студентите актьори, но Йоана е искала да бъде примерна дама и е успяла.

Първото гадже въобще в живота ѝ се казва Пенко. Тогава той се е препитавал като художник и между тях пламва любов, която кара Буковска да склони и да си легне за пръв път с мъж. Връзката им се оказва сериозна, но както често става – първата любов не остава единствената.

Йоана Буковска зарязва Пенко, за да се втурне в прегръдките на покойния днес Чочо Попйорданов. Тяхната любов се превърна в една от най-обсъжданите в общественото пространство, но и тя рухна.

В момента звездата от „Дунав мост“ е насочила вниманието си към майчинството. Тя продължава да работи здраво, но твърди, че вече у нея е настъпила промяна и ако преди кариерата ѝ е била номер едно в живота ѝ, вече не е така.

„Никога не съм искала да ме смятат за някакъв символ сред жените, този образ ми тежеше. Сега, когато вече съм майка, най-после започнаха да ме отдръпват от тези представи. Ако знаех, че това е рецептата, щях да родя по-рано.“ – споделя с усмивка Йоана Буковска.

Тя твърди, че в ученическите и студентските си години изобщо не са гледали на нея по този начин, но множеството ѝ разголени изяви в киното са я превърнали в тази, за която днес я считат. Истината обаче е различна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар