Зад Океана: Том Круз изгуби детето си!

Зад Океана: Том Круз изгуби детето си!
4.2 (84%) 5 votes

Том Круз направи нещо, с което всичко между него и Сури сякаш приключи!

Том Круз се държи отвратително със Сури

Том Круз се държи отвратително със Сури

Актьорът, който има само едно биологично дете, е напът да остане и без него. Малката Сури вече се чувствала като момиче без баща, тъй като Том Круз изобщо не я посещавал. Говори се, че през тази година звездата от „Джери Магуайър“ нито веднъж не е виждал щерка си, което изглежда наистина прекалено, узна Kliuki.bg.

Върхът дошъл преди десетина дни, когато Том не се появил на 10-тия рожден ден на Сури. Според слуховете, той дори не честитил празника на детето си, понеже бил забравил точния ден. Въпреки че покрил разходите по тържеството, всички от семейството му били крайно сърдити и обидени. Майката Кейти Холмс дори се заканвала, че ще го игнорира завинаги от живота на малката, ако не промени отношението си към нея.

Самият Том Круз обаче не страдал много от липсата на Сури и изобщо не му тежало това, че не я вижда. Говори се даже, че той никога не е искал да бъде татко, но първо Никол Кидман го накарала да си осиновят деца, а впоследствие Кейти направила същото, но по естествен път, тъй като тя няма проблеми в това отношение.

„Това, което стори на рождения ден на Сури, може да коства изцяло бащинството му. Кейти едва ли ще прости така лесно, възможно е да изгуби детето си завинаги. Разбира се, издръжка ще трябва да плаща още 8 години, но да си баща е много повече от това.“ – пише пресата в САЩ.

Том Круз се отнасял по същия начин и с осиновените си деца. Преди месеци Никол Кидман се оплака от него, обявявайки го за коравосърдечен и безотговорен човек. Той все още не е споделил официално причината да не се грижи за децата си, но слуховете свързват това с посещаването на секта, което той осъществявал от години насам.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар