Илиана Раева традиционалист на Великден

Илиана Раева традиционалист на Великден
4.7 (93.33%) 3 votes

Илиана Раева традиционалист на Великден. Спортната ни знаменитост явно е най-активната или определено спечели овациите за най-раннобудна и най-спретната домакиня.

На Велики четвъртък именно Илиана Раева изпревари всичките популярни родни знаменитости като постави в социалните мрежи снимки на множество боядисани яйца, както повелява родната и християнска традиция. Забележителното беше количеството яйца, които хубавата половинка на футболната ни легенда Наско Сираков е съумяла да подготви и оцвети в различни краски.

Илияна Раева щастлива както винаги тя обича празниците и традициите

Илиана Раева щастлива – както винаги тя обича празниците и традициите

А също е явно от публикацията и в какъв ранен час е станала дамата, известна с активната си роля в живота и динамичното си ежедневие, за да се заеме с тази домакинска задача и приятна традиция.

Илияна Раева не изостави традициите на Великден

Илиана Раева не изостави традициите на този важен християнски празник – навечерието на Великден

За разлика от предни години, когато още в четвъртък мрежите и ТВ ефири преливат от звездни лица и имена, показвайки на обществото как те се подготвят за празниците, с боядисване на яйцата и изработване на домашни козунаци дори, тази година явно се бяха поуспали, защото едва днес се появиха снимки из интернет, на които известните показват празничната си трапеза.

Огромен брой яйца са приготвени от Раева, тя се справи и ги боявиса успешно и красиво

Огромен брой яйца са приготвени от Раева, тя се справи и ги боядиса успешно и красиво

Както пишат и от изданията за новини „Лайфстайл“ и също „24 часа“ – важно е да се отбележи, че Илиана Раева се беше подготвила с видимо големи количества яйца. Дали ще раздава за повече хора или очаква много гости, не се знае, важното е че поводът е хубав, един от най-значимите християнски празници. А освен това почитането на традициите е лично решение, все пак буди доза сантименталност и е редно да похвалим Раева за желанието и ентусиазма й, коментираме и от изданието за светски истории Kliuki.bg.

Желаем на читателите ни също много светли празници и много мир в душите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар