Бомба: Ани Цолова влюбена във Виктор Николаев, чака го да напусне жена си

Бомба: Ани Цолова влюбена във Виктор Николаев, чака го да напусне жена си
5 (100%) 2 votes

Ани Цолова от години е влюбена в колегата си, но не може да го има!

Ани Цолова обича Виктор Николаев от години, но не може да го има

Ани Цолова обича Виктор Николаев от години, но не може да го има

Една нещастна любов мъчи журналистката на Нова ТВ от много време насам. Ани Цолова неусетно се била влюбила в екранния си партньор Виктор Николаев, но той е женен и това пречело на репортерката да има връзка с него, узна Kliuki.bg.

Самата Ани обяви официално любовта си към своя колега, която уж била само професионална. Според слуховете и много други журналисти обаче Цолова гледала Виктор по начин, който издавал нещо повече. Въпреки че Николаев е известен с извънбрачните си похождения, водещата на сутрешния блок не искала да бъде това за него и затова не предприемала нищо в тази насока.

Говори се, че Ани Цолова от години се надявала екранната ѝ половинка да се разведе със съпругата си. Дори се предполага, че ако някой ден това се случи, и тя ще се раздели с Васил, за да се впусне към прегръдките на колегата си от Нова ТВ.

„С Виктор сме преживели най-тежкия си момент заедно, когато напускахме Би Ти Ви. Това няма как да не ни е сплотило, не си представям да бъда с друг в ефир.“ – сподели Ани Цолова по телевизията.

Преди година излязоха сензационни снимки на Виктор Николаев, в които изглеждаше близък с непозната жена. Тогава се заговори, че изневерява на съпругата си, но това не бе потвърдено. Журналистът обаче така и не се решава на развод, което намалява шансовете и на Ани Цолова.

Интересното е, че чаровната тв водеща очевидно е от онзи вид жени, за които бракът е институция. Тя не си позволява даже да мечтае за женен мъж, а е готова да чака развода му. Нещо, с което не биха могли да се похвалят много дами у нас, пък и по света.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар