Дженифър Анистън „нокаутира“ Анджи!

Дженифър Анистън „нокаутира“ Анджи!
5 (100%) 3 votes

Дженифър Анистън няма да забрави, нито да прости предателството на Брад Пит, но ненавистта ѝ към Анджелина Джоли е още по-голяма!

Анджелина Джоли получи нова порция обвинения от Дженифър Анистън

Анджелина Джоли получи нова порция обвинения от Дженифър Анистън

Минаха 10 години, но звездата от „Приятели“ все още чака своето възмездие. Тя помисли, че то е дошло, когато започнаха изневерите на Брад Пит преди година, но бракът му с Анджи все пак оцеля. Затова Дженифър Анистън реши да посегне към най-святото на своята колежка – нейните деца, научи Kliuki.bg.

Запитана дали не съжалява, че не е станала майка, Джен използва възможността да „нокаутира“ Анджелина Джоли. Известната като Рейчъл Грийн хубавица смята, че ако нямаш необходимост от свое поколение, няма и защо да го създаваш.

„Аз не нося майчиството в себе си. Да, може на някои да им се стори доста сурово от моя страна, но така се чувствам. А когато не искаш деца, защо да ги имаш?! Не съм като някои хора, които осиновяват, за да изкупуват греховете си и да се правят на добри.“ – споделя Дженифър Анистън пред американски ежедневник.

Медиите зад Океана са сигурни, че в случая 47-годишната актриса от гръцки произход има предвид Анджелина Джоли, тъй като именно Анджи осинови три деца малко след като се обвърза с Брад Пит. Очевидно за Джен това е било просто за изкупуване на греха, че е разбила брака ѝ.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар