Зашеметяваща и на 50!

Зашеметяваща и на 50!
5 (100%) 3 votes

Зашеметяваща дори и на 50 г.! Да, това е така! Възрастта е нещо, което плаши мнозина, най-вече по-суетните хора, а за дамите въпросите относно годините им са тема табу често пъти. Не и за една от най-харесваните жени от 90-те години, прекрасна жена и супер модел, тя беше една от най-предпочитаните манекенки, натрупа състояние от ходене по модния подиум и снимки за списание.

Красавица и на половин век дори, Синди Крауфорд е мечта за мъжете и до днес

Красавица и на половин век дори, Синди Крауфорд е мечта за мъжете и до днес

Коя е тя? Става дума за Синди Крауфорд, вече на 50 години, тя е все така привлекателна и неустоима. Хубавицата издава каква е нейната формула за дълготрайна свежест на тялото и кожата и поддържане на прекрасна визия с годините. Балансирането на спорт, терапии за красота и лека храна помагат за добър външен вид и здрав дух, както и естествен вид.

Сутрин Синди Крауфорд комбинира малко смути, пие кафето си, после прави спортни тренировки, не обича натоварващите сесии, предпочита честите и леки упражнения, пишат от изданията ПИК и „За Жената“.

Синди издава своята рецепта за хубаво тяло и здрав дух и чар

Синди издава своята рецепта за хубаво тяло и здрав дух и чар

Манекенката от близкото минало днес релаксира с йога и арома терапии, обича масажите и отпускащите разкрасителни процедури. Освен това рецептата на Синди Крауфорд за изящество и красота е да съчетава продуктите за красота с тренировките. Примерно да си слага балсам за косата и после след тренировката да го отмива под душа.

Очевидно е, че стресът влияе на всеки човек. Синди Крауфорд също признава, че се поддържа с процедури и терапии против стрес, а кожата си пази с микродермоабразио, както с марката козметика, която тя поддържа, създадена с лекарски съветници, коментира и изданието за звездни истории Kliuki.bg.

Съветите на известната манекенка Синди Крауфорд може да бъдат опитани, всеки сам да прецени ефекта по себе си, здравословният живот е разковничето към хармонията и успеха на всеки от нас!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зашеметяваща и на 50!”

  1. кети

    май 02. 2016

    Такива жени се раждат веднъж на 100 години, а днешните красиви кукли нямат нито одухотвореност, нито финес и затова са еднодневки

Добавете коментар