Богомил Грозев разби семейството си: Виж какво причини на жена си Кристина! (тя е в шок)

Богомил Грозев разби семейството си: Виж какво причини на жена си Кристина! (тя е в шок)
3.8 (76.67%) 6 votes

Богомил Грозев и Кристина са пред развод след това, което той й причини!

Журналистът Богомил Грозев успя да почерни живота на съпругата си Кристина, която го дари с двете му прекрасни деца. Преди години водещият буквално драпал, за да се добере до красавицата, която е дъщеря на големия Антон Радичев, и да я впечатли.

А след сватбата не спирал да се хвали чия щерка е омаял и да засвидетелства огромната си обич и уважение към тъста си. Днес обаче явно навикът си е казал думата, или Богомил се е наситил на благоверната си, защото направи непростимото – разби живота й, както и семейството си.

Богомил Грозев

Богомил Грозев разби семейството си и жена си Кристина заради млада любовница, с която заживя

Към днешна дата журналистът и Кристина са в развод, след като Грозев най-безцемонно си вдигна чукалата и заживя под един покрив с любовницата си. Последната също била семейна, но водещият успял да я откъсне от дома и мъжа й.

„Запозна се с това момиче преди няколко месеца и направо лигите му потекоха. Лапна по нея като ученик и нищо друго не го интересуваше. Каза на жена си, а след това убеди и любовницата си да се изнесе от дома си и да заживее с него. Добре, че все пак Кристина е рядко интелигентна жена и му позволи да вижда децата си, когато поиска, а не се озлоби срещу него. Макар че само тя си знае, горката, какво преживява“, разкриват близки до Богомил Грозев.

Самият журналист се тревожел единствено за това да не развали отношенията си със сина си и дъщеря си, които са в трудна възраст. В името на децата обаче двамата със съпругата му се уговорили да направят всичко възможно да ги държат настрана от истината и да не разбират,
че родителите им са се разделили заради любовните похождения на баща им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар