Ужас: Състоянието на Теодора Духовникова разтърси семейството й! (неочаквани разкрития)

1

Красивата Теодора Духовникова шокира близките си хора!

Хубавата актриса Теодора Духовникова разтърси семейството и най-близките си хора с това, което се случи с нея. Състоянието й от известно време насам се оказа твърде зле, а първият, който научил истината, бил съпругът й.

Оказа се, че Теодора Духовникова е изпаднала в психически срив, който прераснал в опасната за всеки хипохондрия. Актрисата си въобразявала, че е болна от всички възможни тежки болести и от няколко месеца не спирала да се тъпче с лекарства, разкриват близки до обкръжението й източници.

Теодора Духовникова
Теодора Духовникова не е на себе си, станала е пълна хипохондричка за ужас на мъжа си и близките си хора

„Постоянно пие нещо, не можем да я познаем вече. Във всяка свободна минута обикаля из аптеките и се осведомява за нови видове илачи, които купува. Харчи парите си за хомеопатични и билкови лекарства, но често пъти купува и химии, които трябва да са ти предписани от лекар, а не да се взимат по самоинициатива“, разказват познати на Теодора Духовникова.

Те са на мнение, че хипохондрията на хубавицата се е отключила вследствие на скандала с Калин Врачански преди около година. Припомняме, че тогава папараци сгащиха двамата да се целуват страстно насред улицата, а мъжът на Теодора Духовникова полудя от гняв и ревност, и я изгони от дома им.

Доста време и усилия отне на актрисата, докато успее да спечели прошка от благоверния си и да го накара да я прибере обратно. Оттогава насам обаче Теодора Духовникова изпитвала силно чувство за вина, което според познатите й, отключило настоящата паника към болести.

„Хипохондрията е много опасно нещо, защото тотално скапва психиката ти. А и няма как да гълташ безразборно лекарства, без това да ти навреди. Здрав човек като скала да си, сам ще се разболееш от такъв начин на живот“, убедени са източниците на тази плашеща вест за чаровницата.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Филипа казва

    Ега ти глупавите клюки. Ама и Теодора що им се връзва?!? Живей си живота и да не ти пука! Колкото до хомеопатичните средства, авторът на статията изобщо не е прав! Който държи на доброто си здраве трябва да ги ползва. Лошото е че са доста скъпи и не са по джоба на всеки. А наложи ли ти се да ползваш услугите на бялата мафия и да почнеш да взимаш илачи, това вече наистина е много лошо и ще те разболее още повече…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.