Любо Нейков и Евтим Милошев се хванаха за гушите: Кой скара ортаците? (Причината ще ви шокира)

Любо Нейков и Евтим Милошев се хванаха за гушите: Кой скара ортаците? (Причината ще ви шокира)
5 (100%) 2 votes

Любо Нейков и ортака му Евтим Милошев се хванаха за гушите

Любо Нейков категорично отказва да послуша съдружника си, последния го обвини в нечисти сделки. Близо два милиона лева са на път напълно да смразят отношенията на доскорошните ортаци. Двамата стари авери и дългогодишни партньори са на път да се скарат жестоко за пари, тъй като не са на еднакво мнение къде да вложат спечелените средства от общата си фирма „Дрийм тийм”.

Изведнъж партньорите се оказаха конкуренти, защото и двамата правят сериали, но за различни медии.Евтим е направил споразумение с конкурентната Нова телевизия, където иска да развива нови проекти. Това ще ги скара напълно с Би Ти Ви, където пък от година съдружниците правят нови сериали и участват в различни реалите проекти, тревожел се Любо Нейков. Ортаците изкарваха милиони от поредиците „Столичани в повече”, „Комиците”, както и временни проекти като „Сървайвър” по Би Ти Ви, които много пъти ги спасяваха от финансовия колапс.

Любо Нейков съвсем се оплете в бизнес начинанията, когато стартира на екран предаването „Голата истина” с Ели Гигова. То бе свалено от ефир и дори неговите колеги Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов щяха да останат без работа. В общата им фирма Евтим Милошев е този, който върти финансовите и административни въпроси, а пухкавия комик е по творческата част. Сега Евтим отново се намеси и взе милион и шестстотин хиляди от Нова телевизия за лекарския сериал „Откраднат живот”. „Продължението на хитовата поредица е под въпрос.

Причината е, че двамата продуценти не стигат до единодушие как и къде да инвестират приходите от фирмата”, разкриват от кухнята. Любо Нейков искал парите да вложи в нови серии на „Столичани в повече”, а Евтим Милошев да налее в „Откраднат живот”. Но парите няма да стигнат за двата филма, защото няма начин да стигнат за двете продукции, трябва да се избере само една. След това, когато телевизиите ги откупят ,печалбата ще е двойна, но на този етап няма финансиране за двата сериала. Затова парите са на път жестоко да разделят двамата съдружници.

Любо Нейков и Евтим Милошев се скараха люто

Любо Нейков и Евтим Милошев се скараха люто

Това разногласие така вбесило Евтим Милошев, че той дори обвинил Любо Нейков в кражба. Според близки до арт средите мастите продуценти са в люта конкуренция и било въпрос на време да се разделят завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар