Жени Калканджиева разкри в ефир истината за семейството си!

Жени Калканджиева разкри в ефир истината за семейството си!
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева сподели какво се случва у дома, Тачо се оказа по-строг от очакваното!

Жени Калканджиева разкри истина за семейството си

Жени Калканджиева разкри истина за семейството си

Семейството на Евгения и Стефан прикова вниманието на зрителите на Би Ти Ви, след като Мис България 1995 проговори за лична тематика в предаването „Преди обед“. Жени Калканджиева обърна специално внимание на възпитанието на децата у нас и даде пример със собственото си дете Жорко. Оказва се, че Тачо го следял изкъсо и виждал от всеки един компютър какво гледа или е гледал синът му в интернет, узна Kliuki.bg.

Въпреки всеобщото мнение, че Жени е абсолютният господар на дома, тъй като носи парите в него, явно и съпругът ѝ има думата, особено за възпитанието на Жорко. Майката на момченцето видяла, че играе игра, в която има насилие, поради което сигнализирала на бащата.

„Важно е родителите да знаят какво правят децата им в интернет. Например Тачо взе мерки, след като разбра, че Жорко си комуникира с по-големи момчета в една игра, а те използват много мръсен език. Сега той може да вижда непрекъснато какво е гледал Жорко. А и в играта се режат ръце и крака. Той осъзнава, че това не е реалност, но все пак трябва да се наблюдават подобни неща.“ – каза Жени Калканджиева в тв ефира тази сутрин.

Тачо много пъти е бил подлаган на иронизиране и подигравки, че жена му го издържа, но както става ясно от думите на миската, по отношение на детето той явно е доста строг и играе ролята на истинския мъж в семейството. Нещо, което преди това не беше известно на повечето българи.

Говори се отдавна, че между Жени и Тачо вече няма тръпка и любов, а са избрали единствено да съжителстват заедно в името на своя син. Задачата с възпитанието на детето явно я изпълняват добре. Очаква се да живеят тримата поне още десетина години, докато Жорко стане голям.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар