Алекс Сърчаджиева в ступор: Не може да повярва на това, което разкри татко й Йосиф! (подробности)

Алекс Сърчаджиева в ступор: Не може да повярва на това, което разкри татко й Йосиф! (подробности)
4.4 (88%) 10 votes

Алекс Сърчаджиева не може да повярва на изреченото от Йосиф Сърчаджиев за нея!

Чаровната Алекс Сърчаджиева буквално застина в ступор и не може да повярва на ушите си. Защото това, което чу от устата на биологичния си баща Йосиф Сърчаджиев, я остави безмълвна.

След толкова години отчуждение, актьорът най-сетне получи просветление и навръх Великден поиска прошка от детето си. „Прощавай! Прощавай!“, измоли Сърчаджиев от ефира на Би Ти Ви, като ясно намекна към кого са отправени думите му.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева вече не очакваше да чуе това от родния си баща

Припомняме, че Алекс Сърчаджиева никога не е имала баща в истинския смисъл на думата. Йосиф живее с майка й Пепа Николова само един месец след раждането на малката Алекс, а след това съжалява за изневярата си и се връща при законната си съпруга, с която е и до днес.

Засрамен от аферата и извънбрачното си дете, Йосиф дори не иска да чува, че има дъщеря на име Александра, а много пъти е заявявал публично, че има само двама наследника – Пролетин и Ани, които обичал безумно.

Най-бруталната му постъпка към Алекс Сърчаджиева е в момента на гибелта на Пепа Николова, когато вместо да отиде при нея, да я прегърне и утеши, той й изпраща само един студен смс и казва, че Бог ще бъде с нея. Не и той обаче, както се оказа впоследствие.

Затова и сега, когато най-сетне измоли прошка от детето си, Алекс Сърчаджиева не е на себе си и дори се съмнявала дали не сънува, разкриха близки до нея източници. Още не е ясно какъв съвет ще й даде любимият й Иван Ласкин и дали тя ще намери силите в себе си, за да даде така исканата прошка на татко си.

„На Великден стават чудеса. Надяваме се, че един ден Алекс и Йосиф не само ще си простят делово, но и наистина ще се прегърнат, защото са една кръв“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар