Рут Колева изригна: Разкри измамата на „Звездни стажанти“! (екипът на предаването е в несвяст)

Рут Колева изригна: Разкри измамата на „Звездни стажанти“! (екипът на предаването е в несвяст)
5 (100%) 3 votes

Рут Колева понесе много злоба и омраза от зрителите на „Звездни стажанти“, но накрая не издържа!

Предаването „Звездни стажанти“ определено е на път да надмине по скандали и простащина дори Биг Брадър. В риалити, насочено предимно към благотворителност и добри дела, се изля толкова кал и помия, че зрителите са потресени.

Хиляди хора ежедневно сипят хули и критики към певицата Рут Колева, която се показа като най-отровната змия сред всички в „Звездни стажанти“. Злото, което бълва, отврати зрителите и буквално смачка Марта Вачкова. Която, горката, от няколко епизода вече не спира да плаче и дори мина на успокоителни.

Рут Колева

Рут Колева разкри, че всичко в риалитито си е нагласено по сценарий, а истината е съвсем друга

Всичко това и предимно негативното отношение на публиката, накара Рут Колева да изригне с разкритие, което ясно показа измамата в предаването. Или по-точно това, че всичко се играе по сценарий и е предварително нагласено.

„В тази дума „риалити“ нещата са толкова далече от реалността като цяло, че ви моля да не се заблуждавате. Всяко действие си има съответното противодействие и аз знам, че не винаги съм права. Но това, което виждате през телевизорите си, няма нищо общо дори със ситуациите, камо ли с истинските отношения и характери на хората“, избухна певицата.

Думите на Рут Колева моментално дадоха да се разбере, че гадният й образ нарочно е преекспониран в името на рейтинга на шоуто, а войната й с Марта Вачкова си е съвършено обработен сценарий.

„Ако няма кавги, ако няма скандали и омраза, българинът няма да изгледа и една серия от това нещо. Всъщност Рут и Марта далеч не са в такива апокалиптични отношения, а зрителите нека си вярват и да ги правят на балъци“, коментират потребители по форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар