Нечувана наглост: Ани Цолова отврати зрителите! (шокиращи подробности)

0

Ани Цолова и това, което заяви, предизвикаха нечуван гняв у зрителите на Нова телевизия!

Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия – Ани Цолова си навлече страшен гняв от страна на зрителите с наглостта, която прояви в ефир.

Поводът бяха думите й към Мон Дьо, който гостуваше в дома й и трябваше да представи на хората истинското лице на журналистката, къщата и семейството й.

Ани Цолова
Ани Цолова нямала басейн и джакузи и затова къщата й била като на всички нормални хора – зрителите изригнаха бесни от думите й

Още щом кракът му прекрачи прага на двора й в баровския квартал Драгалевци обаче, Ани Цолова го посрещна с вайкането, че ако е очаквал да види скъпа къща или палат, то много греши. Защото, според нея, къщата на семейството й била като всяка друга в България – щом нямало басейн и джакузи.

„Нямам басейн, нямам и джакузита. Къща като тези на всички средностатистически българи. Но аз и семейството ми се разполагаме според възможностите си, а те стигат дотук, поне засега“, нареждаше Ани Цолова, а по същото време във Фейсбук вече валяха бесни коментари.

Зрителите скочиха срещу нея и не спряха да я заливат с обиди и критики, които по думите им, са напълно основателни. „Нечувана наглост! Как не я е срам тази жена?! Напълно нормална била къщата й, като на всички. Колко българи могат да си позволят да имат такава огромна къща и то в Драгалевци, за грамадния двор пък изобщо да не говорим. Басейнче нямала, горката – да й имам проблемите“, бълваха потребители един след друг.

Зевзеци пък предложиха на Ани Цолова, щом домът й се струва като на всички останали, то да си разменят жилищата или порутените селски къщи с нейната. „Като не вижда огромната разлика, да заповяда у нас, пък да я видим как ще изреве на умряло още на входа“, добре я нахраниха зрителите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.