Развод ли? Виж къде се глези Венета Райкова с Тишо (Снимки)

Развод ли? Виж къде се глези Венета Райкова с Тишо (Снимки)
5 (100%) 4 votes

Венета Райкова определено няма да се развежда с Тишо

Венета Райкова е заминала на екзотична ваканция на остров, където журналистката отпразнува 42-ия си рожден ден. Тя пусна снимка в социалната мрежа от джунгла, където се е излегнала на хамак. А наоколо цари истинска райска приказка. Само че предвидливо водещата на „Дневниците на Венета” не е уточнила на кой тузарски остров отмаря тя и нейния Тишо.

Злобари непрекъснато слагат прът в щастливото семейство на телевизионната водеща и нейния съпруг Тихомир, по-познат като Тишо, пише HotArena.Според последните слухове двамата са пред развод и този път молба в съда за това е пуснала самата Венета Райкова. Според мълвата на нея й писнало от безконечните изневери на благоверния й, който вече не се притеснявал от съпругата си и водел младите си любовници в собственото си заведение, за да ги черпи.

После пък тръгна друг слух, че собственика на индийския ресторант е фалирал и чакал на подаяние от съпругата си за да го храни. Нищо такова не се е случило, защото в неговия ресторант често идват светски персони, които обичат да си хапват деликатесите от източната кухня.

Имаше и легенди, че Тишо е комарджия и затова е затънал в дългове, дори посегнал и на семейните спестявания.Това дошло в повече на блондинката и тя го изритала най-накрая от семейното жилище.veneta2

Истина има само в това, че Тишо се занимава професионално с покер, като преди това играта му е била само хоби.

Венета Райкова се глези за рождения си ден на екзотичен остров

Венета Райкова се глези за рождения си ден на екзотичен остров

На последното престижно състезание той дори стигнал до осмо място, като сам се похвали с победата и наградата си във Фейсбук.ekso

От новото си фото телевизионерката от Попово изглежда повече от щастлива и няма помен, че има намерение да се развежда с Тишо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар