Шок разкритие: Андреа и Кубрат не са заедно от месеци! (ето защо до днес пазеха в тайна истината)

Шок разкритие: Андреа и Кубрат не са заедно от месеци! (ето защо до днес пазеха в тайна истината)
4 (80%) 1 vote

Андреа и Кубрат Пулев са разделени от няколко месеца, но се разбраха да си мълчат!

Скандална и наистина шокираща новина разтърси феновете на Кубрат Пулев и Андреа, защото се разбра, че дългогодишната им и действително сериозна връзка е приключила окончателно. И то не днес, а преди няколко месеца.

Певицата и боксьорът обаче се уговорили да си траят и да не разгласяват случилото се пред медиите, поне докато не мине големият мач на Кубрат Пулев с Дерек Чисора, който ще се проведе на седми май.

Андреа

Андреа и Кубрат вече не са двойка, на него му писна

Истината е пазена в тайна по настояване на самата Андреа, тъй като блондинката отлично знаела, че българите обичат повече Кобрата от нея и веднага ще я обвинят за края на връзката им.

Оказа се, че всъщност решението за раздяла е взел Кубрат Пулев, при това след доста дълги размишления и колебание. Той обаче не можел и ден повече да издържа на кухия и празен начин на живот на половинката си, която не спирала да го занимава с капризите си и глезотии от сорта на „купи ми това, купи ми онова, заведи ме някъде“.

„Всички са забелязали, че преди Андреа и Кубрат се снимаха заедно, виждахме ги заедно, а сега са като непознати. Нито една снимка, нито едно послание, нищо. Близо до акъла е да се усетиш, че е станало нещо помежду им. Но докато близките им смятаха, че са просто скарани временно, то какво се оказа – тотална раздяла. Но пък разбираме отлично Кубрат, защото той порасна и вече важните неща за него са коренно различни от тези за Андреа“, разкриват близки до обкръжението на двойката.

Андреа приела изключително тежко решението на дългогодишната си половинка и дни наред не спряла да плаче и да се тръшка на приятелки. Точно те я посъветвали да си държи устата и да отлага разкритието на тази новина пред света, защото можело на Кубрат да му дойде друг акъл. Уви, такова нещо не се очертава, поне засега.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок разкритие: Андреа и Кубрат не са заедно от месеци! (ето защо до днес пазеха в тайна истината)”

  1. ДОНИ

    май 04. 2016

    ДОБРЕ,ЧЕ СЕ Е ОТЪРВАЛА ОТ ТОЗИ ТЪПУНГЕР,ТОЙ НЕ Я ЗАСЛУЖАВА,АНДРЕЯ Е ГОЛЯМА РАБОТА.

Добавете коментар