Валери Божинов избухна в сълзи: Разтърсен е от случилото се с дъщеричката му Никол!

Валери Божинов избухна в сълзи: Разтърсен е от случилото се с дъщеричката му Никол!
4.2 (83.33%) 6 votes

Валери Божинов застина в ступор от това, което се случи с най-любимото му същество!

Валери Божинов получи страшен удар и избухна в плач като малко дете, съсипан от мъката. Причина за болката му е малката му дъщеричка Никол, която футболистът обича повече от всичко на света. Красивото момиченце обаче не можа да се види с татко си на Великден, защото майка му Николета Лозанова категорично забрани.

Не, плеймейтката не прави парчета на бившия си, нито му забранява контакти с родното му дете. В случая обаче Николета не искала и да чуе, че Валери Божинов смята да заведе малката при настоящата си изгора Биляна Дол, по-известна и като Биляна Общата.

Валери Божинов

Валери Божинов сринат след случилото се с Никол и това, че не можа да гушне детето си на Великден

Славата на 39-годишната мъжемелачка се е разнесла из цяла Сърбия и Николета била убедена, че тази жена не е подходяща компания за 4-годишното й дете. Между другото, същото направила и съперницата й Алисия, която не пуснала при Божинов и сина му Валерко.

„Валери умря от мъка, съсипа се. Той обича и двете си деца, но Валерко вече е по-голям, става мъж, а Никол е едно малко и крехко ангелче. Знаете и, че дъщерите са слабост на бащите си, така че при Валери Божинов не е по-различно. Той и душата си дава за това сладурче. Не можа лесно да преживее случилото се и че не можа да гушне Никол за Великден. Но пък кой го би по главата да иска да среща децата си с тази сръбкиня?!“, коментират близки до обкръжението на Валери Божинов.

Доста от познатите му били настроени против Николета и Алисия, но повечето хора ги разбирали и дори оправдавали като майки. Защото тук не става дума за женска ревност, а за майчина грижа. „А майките винаги най-добре знаят кое е правилно за децата им“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Валери Божинов избухна в сълзи: Разтърсен е от случилото се с дъщеричката му Никол!”

  1. Sss

    май 04. 2016

    Оф, хайде не пуснала Николета Лозанова дъщеря си, че Биляна Дол била жена с лоша слава!!!!! Ами тя коя е? Алооо! Коя си ти ма, парцал смотан и неграмотен? За девственица ли се има за моралистка или жена с ценностна система? ПРОСТИТУТКА № 1 ЗА БЪЛГАРИЯ. И тя тръгнала да проповядва морал. Пачаврула! А, Валери се е срещал със сина си Валери младши. Защо лъжете? Виждал е сина си.

  2. Кристина

    май 07. 2016

    Може да е всичко но никкол му е дете. Със каквито и жени да се среща. Една кръв са. Баща и дъщеря. Каква е лозанова. На моралистка ли се прави. Като развали семейства. Показва се гола по телевизията. Първо беше с ники. После развали семейството на божинов. После роналдо. Колко семейства е развалила. Колко деца е разплаквала. Sss е прав. Няма грам мозък. Трябва пластика на умът и. Долнопробна лека. Злобна и отвратителна жена е. Долно грозно същество.

Добавете коментар