Обрат: Това разкритие на родилката Вики Терзийска шокира близките й! (още подробности)

Обрат: Това разкритие на родилката Вики Терзийска шокира близките й! (още подробности)
4.3 (86.67%) 6 votes

Вики Терзийска направи неочаквано за всички разкритие, а близките й останаха вцепенени!

Вики Терзийска или Вики от „Мастило“, както продължават да я наричат повечето българи, шокира познатите и дори близките си хора с неочаквано разкритие. Родилката, която миналата седмица дари половинката си Петър Величков с първото им бебе, успя да вцепени всички с истината, че вече се е… омъжила.

Да, няма лъжа и измама. Виктория Терзийска отдавна беше заявила, че иска да стане булка и да се венчае законно за любимия си мъж. Никой обаче не предполагаше, че вече го е сторила – и то само седмици преди раждането.

Вики Терзийска

Вики Терзийска и Петър Величков са се взели тайно от всички, само седмици, преди раждането на първото им бебче

Сватбата на Вики Терзийска и Петър Величков се състояла тайно от всички като присъствали само родителите й и кумовете. Желанието за церемонията било на певицата, която така и не успяла да приеме, че е нормално детето й да се роди в семейство на неженени родители.

Истинската сватба обаче – тази с многото гости, красиви цветя и романтична музика, Вики Терзийска оставила за след раждането, защото не искала всички да я гледат в булчинска рокля и огромен корем. А Петър Величков напълно я разбрал и приел решението й. Той бил така влюбен в нея, че с удоволствие би вдигнал и пет сватби, стига тя да е щастлива.

„Вече съм официално госпожа Виктория Величкова и съм адски щастлива. Никой да не ми се сърди, че го направих скришом, защото след няколко месеца ще вдигнем такава пищна сватба, че и три дни сигурно ще са ни малко“, признава с усмивка щастливата 37-годишна майка.

А ние вече тръпнем от нетърпение да разберем за коя дата Вики и Петър Величков ще насрочат голямото събитие и да видим чаровницата като истинска принцеса в бяло. Може би ще го направят по-скоро от очакваното.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар